ДОСТАВКА

1. ДОСТАВКАТА НА ВСИЧКИ ПРОДУКТИ, КОИТО НЕ СА НАМАЛЕНИ ИЛИ В ПРОМОЦИЯ, Е БЕЗПЛАТНА НА ТЕРИТОРИЯТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ЗА ВСИЧКИ ПОРЪЧКИ НА СТОЙНОСТ НАД 50 ЛВ.

• Доставки в събота се извършват без допълнително заплащане до 14.00 часа.

• Безплатната доставка за поръчки над 50 лв. важи само за територията на Република България.

За доставка извън територията на Република България, информация за цената на транспорта ще бъде допълнително уточнена с потвърждението на поръчката.

• Доставки в Неделя и официални празници не се извършват.

2. Доставката се извършва от куриерска фирма на адрес, посочен от потребителя. Потребителят се задължава да осигури достъп и контактно лице, което да приеме и да заплати поръчаните продукти. Ако клиентът (или упълномощено от него лице) не бъде намерен в уговореното време за доставка и не може да се установи връзка с него по телефона в момента на доставка, пратката се връща в офиса на куриера до поискване от потребителя.

3. МАСЪЛ БГ ЕООД, ФИТЗОН ЕООД, НУТРИМИЗЕ ООД, АТЛАС ЛАБ ООД, или представител на куриерската фирма се ангажират да уведомят потребителя по телефона или e-mail, ако се появят внезапни обстоятелства, възпрепятстващи навременното изпълнение на доставката.

4. Поръчките се обработват в работни дни от 9.00 до 16.00 часа. Поръчка, направена извън работно време, се обслужва в рамките на следващия работен ден.

5. Потребителят няма право да не заплати доставена пратка! При отказана още на куриера и без заплатени транспортни разходи поръчка, следващи поръчки няма да бъдат изпращани на същия потребител. В такъв случай МАСЪЛ БГ ЕООД си запазва правото да потърси разходите за куриер по съдебен ред.