ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА НА СТОКА

МАСЪЛ БГ ЕООД, ФИТЗОН ЕООД, НУТРИМИЗЕ ООД и АТЛАС ЛАБ ООД Ви дават възможността, ако не сте удовлетворени от закупения от Вас продукт, да го върнете в определения от закона срок и да получите вашите пари, при условие, че продуктът е в оригиналния си вид, опаковка и качество, и е придружен от всички съпътстващи го при получаването документи. Продукти, подлежащи на връщане, са дрехи и аксесоари, които не са преминали никаква обработка /пране, гладене, рязане и други действия нарушаващи целостта им, както и премахване на етикети/ и хранителни добавки с ненарушена цялост на опаковката /не са разпечатвани и с разлепени етикети/. МАСЪЛ БГ ЕООД, ФИТЗОН ЕООД, НУТРИМИЗЕ ООД или АТЛАС ЛАБ ООД с удоволствие ще Ви асистират при всеки Ваш въпрос. Разходите за връщането на продукт(и) са за Ваша сметка, освен в случаите, изброени в т.5.

1. Връщане се приема само след уведомяване чрез формата на сайта, и след уточняване на причините и начина на връщане на продукта или продуктите.

2. Ако състоянието, в което връщате продукта или продуктите, не отговаря на горепосочените условия, той/те ще Ви бъде/ат върнат/и, като разходите за това ще са отново за Ваша сметка, а сумата, с която сте го/ги закупили, става невъзвръщаема.

3. При подмяна на продукт с друг модел, размер, вкус или разфасовка, куриерските услуги са за сметка на клиента.

4. Продукти, изпратени от клиенти за подмяна или връщане с наложен платеж чрез куриер, без предварителна уговорка, няма да бъдат приемани! Възстановяването на сума за закупен продукт става след приемане на пратката от страна на МАСЪЛ БГ ЕООД, ФИТЗОН ЕООД, НУТРИМИЗЕ ООД или АТЛАС ЛАБ ООД след като се уверим в нейната цялост!

5. Всички продукти преминават внимателен преглед преди да достигнат до Вас, но ако се случи да направите рекламация на стока поради фабричен дефект или допусната грешка при приемането на поръчката, МАСЪЛ БГ ЕООД, ФИТЗОН ЕООД, НУТРИМИЗЕ ООД или АТЛАС ЛАБ ООД ще поемат разходите по нейното връщане, както и разходите в случай на замяна.