Комплексна фитнес програма (тренировки + хранене)

Индивидуалната комплексна фитнес програма е подходяща за всички жени и мъже, които тренират или обмислят да започнат да тренират във фитнес зала или в домашни условия, независимо от поставените цели, пол, възраст и ежедневие. Работя както с напълно начинаещи, така и с напреднали до ниво състезания клиенти. Трудността на тренировките, както и броят им седмично, са напълно съобразени с Вашите индивидуални характеристики и цели. В своята тренировъчна програма ще намерите линкове към показано видео изпълнение на всяко едно упражнение, за да няма объркване кое какво е и как се изпълнява. Това е едно от най-големите предимства на моите програми спрямо други, които се изпращат на хвърчащи листове - възможността да видите изпълнението и програмата да е навсякъде с Вас на Вашия телефон. В случай, че някой уред не е наличен в залата, в която тренирате, ще заменя упражнението с друго в програмата и отново ще Ви я изпратя. Храненето също е напълно съобразено с Вашите цели и ежедневие, като при него, в процеса на следене на резултатите, които показвате, отново има възможност за безплатна корекция и настройване в рамките на 60 дни след като сте започнали да изпълнявате програмата. Комплексната програма е най-добрият избор да подобрите своята форма с тренировки и подходящо за Вас хранене, с помощта на професионалист, който ще Ви покаже правилния за Вас път и ще Ви спести много изгубено време в напразно лутане.

 

Какво получавате:

- ВЪЗМОЖНОСТ ДА РАБОТИТЕ С ЕДИН ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТРЕНЬОРИ В БЪЛГАРИЯ, ПРИ ТОВА НА СУПЕР ИЗГОДНА ЦЕНА!

- Тренировъчна програма, специално създадена лично от мен за Вас и съобразена с Вашите цели, предишен опит, физическо състояние и ежедневие

- Най-подходящата за Вас комбинация от упражнения, поредност, серии, повторения, скорост на изпълнение и време за почивка

- Видео линк с показано правилно изпълнение на всяко едно упражнение

- Индивидуален хранителен режим, напълно съобразен с Вашите цели, ежедневие и предишни хранителни навици

- Препоръчителни часове за хранене и препоръчителни порции

- Подходящи хранителни добавки и техния прием (при желание да се използват такива)

- Допълнителни съвети и насоки

- Необходими корекции в програмата в рамките на 60 дни

- Комуникация и следене на резултатите в рамките на 60 дни

Работя напълно индивидуално и съобразявам своя подход, тренировки, хранене и методики с пола, възрастта, здравословното състояние, ежедневието, навиците и целите на своите клиенти!

 

Цена: 119 лв. Сега:  71.40 лв. 

*Ще получите своята Комплексна фитнес програма най-късно до 10 дни след заплащане на дължимата сума и отговор на необходимите въпроси.

 

НАЧИНИ ЗА ПЛАЩАНЕ:

1. Банков превод:

Банкова сметка в български левове:
IBAN: BG03 UNCR 7000 1521 786 359
BIC код: UNCRBGSF, "Уникредит Булбанк" АД
Титуляр: Богомил Йорданов
 

2. PayPal:

Комплексна фитнес програма: 71.40 лв.

3. ePay:

Комплексна фитнес програма: 71.40 лв.

 
Плащането се осъществява чрез ePay.bg 

 
 

За да събера достатъчно информация, с помощта на която да започна работа по Вашата индивидуална Комплексна фитнес програма, МОЛЯ ОТГОВОРЕТЕ НА СЛЕДНИТЕ ВЪПРОСИ: