Списък на продуктите от този производител THE WARRIOR PROJECT UK

68,00 лв.
0 Отзив(и)

LFT SHT е един от най-силните предтренировъчни бустери в световен мащаб и е специално създаден за хора, търсещи чиста енергия за своята тренировка.

110,00 лв.
0 Отзив(и)

RAD 140 се смята за най-ефективният САРМ, открит до момента, който освен, че подпомага значително изграждането на чиста мускулна маса, също така има неврозащитни свойства. RAD-140 на The Warrior Project е оригинален САРМ продукт внос от Великобритания с премиум качество.

66,00 лв.
0 Отзив(и)

Varicose е създаден да повиши притока на кръв към мускулите по време на тренировка, което от своя страна спомага за много по-доброто им снабдяване с хранителни вещества. Varicose е създаден специално като допълнение към LFT SHT на The Warrior Project, като комбинацията от двата продукта води до супер напомване, енергия, плътност, сила и концентрация!

98,00 лв.
0 Отзив(и)

YK11 е един от най – новите SARMs на пазара и е способен да развие генетичния потенциал по отношение на изграждането на мускули. Неговото изключително мощно анаболно и андрогенно действие, в комбинация с минималните странични ефекти и способността му да действа като инхибитор на миостатина, го правят топ избор сред използващите SARMs.

120,00 лв.
4 Отзив(и)

Ускорява мускулен растеж и топене на мазниниЗасилва метаболизма и възстановяванетоНамаля умората и подобрява дълбокият сънПодходящ за мъже и жени

89,00 лв.
2 Отзив(и)

Кардарин GW501516, 60 капс по 10 мг.Действа Незабавно (след първите 30-40 минути)Нечовешка издръжливостИзгаряне на мазнините (особено около корема и ханша)Намаляне на лошият холестерол

99,00 лв.
0 Отзив(и)

Лигандрол увеличава нивата на силаБързо покачване на мускулна масаНамаляне на мазнините в тялотоЗаздравява мускулни и костни травмиНе причинява нежеланите странични ефекти, причинени от прохормони и анаболни стероиди

95,00 лв.
0 Отзив(и)

Остарин, Ostarine mk-2866 на The Warrior Project е оригинален Остарин, внос от Великобритания - уникален и незаменим суплемент, бързо изграждащ мусклулна маса, но и известен със способноста си да заздравява и предпазва мускулите, ставите и костите от травми. 

Показани 1 - 8 от общо 8 продукта