MUSCLE RAGE X - EAA / BCAA - незаменими аминокиселини + БЦАА

MUSCLE RAGE X - EAA / BCAA - незаменими аминокиселини + БЦАА - 255 грама

48,00 лв.

Х е незаменима формула за всеки трениращ или културист, който приема сериозно постигането на желаните резултати! Х е невероятна формула на растителна основа, която съдържа всички аминокиселини, от които наистина се нуждаете и няма как да приемете с храната!

Количество

  • Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. Безплатна доставка за поръчки над 50 лв.

Х е незаменима формула за всеки трениращ или културист, който приема сериозно постигането на желаните резултати!

Х е невероятна формула на растителна основа, която съдържа всички аминокиселини, от които наистина се нуждаете и няма как да приемете с храната!

 

BCAA – верижноразклонени аминокиселини, представляват  комбинацията от три аминокиселини с разклонена молекулна структура. Това са аминокиселините левцин (leucine), изолевцин (isoleucine) и валин (valine). Те са незаменими, тъй като тялото не може само да ги синтезира, а задължително трябва да бъдат приети от храната или чрез хранителна добавка. Заедно с други 6 аминокиселини BCAA влизат в групата на есенциалните т.е. незаменими за човека молекули. Интересно е да се знае, че близо 35-40% от състава на есенциалните аминокиселини в тялото и близо 14-18% в мускулните тъкани са именно левцин, изолевцин и валин.

Аминокиселините са основните градивни елементи на белтъчините в човешкото тяло. Те играят важна роля и за развитието на мускулите. Недостигът на аминокиселини по време на тренировка води до катаболни процеси и затруднено възстановяване след нея. Използването на аминокиселини като хранителна добавка по време на тренировката може да предотврати катаболните процеси и да подобри протеиновия синтез.

Аминикиселините не са важни единствено за тренировките, те изграждат белтъците, а всеки белтък притежава специфична функция, като практически няма процес в живите организми, който да не зависи от конкретен протеин.

Незаменими аминокиселини - не само много по-важни от всички останали в организма, но и е от съществено значение да ги приемаме с храната, тъй като те не се синтезират в организма.

  

Производител:Muscle Rage  - Великобритания

Разфасофка: 255 грама

Дози в опаковката: 30

Съдържание в една мерителна лъжичка:

L-Leucine - 3g

L-Valine - 1.5g

L-Isoleucine - 1.5g

Threonine - 500mg

Lysine - 300mg

Phenylalanine - 100mg

Tyrptophan - 75mg

Methionine - 50mg

Начин на употреба: Разтворете една мерителна лъжичка във вода. Може да се приема по всяко време на деня.

 

 

Внимание!

Оригинален продукт!

Възможни са промени на дизайна или цвета на опаковката от производителя! В случай, че имате каквото и да е съмнение относно автентичността на продукта, проверете на сайта на производителя https://www.musclerage.co.uk и се свържете по имейл cs@musclerage.co.uk

Тук можете да видите каква е независимата клиентска оценка на Feefo за марката Muscle Rage (4.9 от 5 възможни)

  

Конкретни референции

Свързани продукти

(Има 31 други продукта в същата категория)