NANOX BCAA Powder 12:1:1 + beta alanine - 300 gr. -

NANOX BCAA Powder 12:1:1 + beta alanine - 300 gr.

62,00 лв.
Nanox BCAA на прах 12:1:1 е продукт, специално формулиран за спортистите, които търсят допълнително стимулиране на нарастването на мускулната маса и допълнителен мускулен растеж. За това е необходимо непрекъснат и интензивен процес на анаболна стимулация.
Количество

  • Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. Безплатна доставка за поръчки над 50 лв.
Разтворими BCAA 12:1:1
Заедно с тестостерона, левцинът е може би най-важният елемент за стимулиране и контролиране на анаболните процеси. Високата концентрация на незаменими аминокиселини, но най-вече левцин в кръвния серум задейства освобождаването на растежен хормон и слага началото на протеиновия синтез. Nanox BCAA на прах 12:1:1 е продукт, специално формулиран за спортистите, които търсят допълнително стимулиране на нарастването на мускулната маса и допълнителен мускулен растеж. За това е необходимо непрекъснат и интензивен процес на анаболна стимулация. Nanox BCAA на прах 12:1:1 също е подсилен с допълнителна порция бета аланини за още по яки тренировки, което го прави една от най-добрите хранителни добавки с BCAA за за културисти и други спортисти. Продуктът предлага само аминокиселини в свободна форма и с най-високо качество, произведени в Японския концерн – Ajinomoto. Това е най-лесно усвоимата форма на аминокиселини. Nanox BCAA на прах е с отлична разтворимост и е един от продуктите с най-добър вкус на пазара.
Препоръчителен прием: 10 г прах (1 мерителна лъжичка) се разтваря в 200-300 мл вода. 1 доза съдържа 7.2 г BCAA 4:1:1 и 2 г Бета аланин
Вкусове: tropical flavor
Опаковка: 300 гр.

Конкретни референции

Свързани продукти

(Има 31 други продукта в същата категория)