INTRA XPLODE POWDER / 500 gr. -

INTRA XPLODE POWDER / 500 gr.

75,00 лв.

Иновативен продукт от аминокисели с екстракт от червено цвекло, предназначен за повишаване на издръжливостта при спортисти.

Количество

  • Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. Безплатна доставка за поръчки над 50 лв.

Иновативен продукт от аминокисели с екстракт от червено цвекло, предназначен за повишаване на издръжливостта при спортисти. Продължителните упражнения (в повече от 80 минути), независимо от дейността колоездене, волейболен мач,походи в планината, винаги водият до физическа и умствена умора. Умората е сложно явление, за него все още остава неизвестно дали е следствие от промени в мозъка или в мускулите. Въпреки това продължава да бъде безспорен фактът, че появата на умора активно пречи дори на най-мотивираните спортисти в упражненията за издръжливост. Това е усещане познато на всички нас. Тези симптоми на умора често са показателни за неправилно хранене. INTRA X-plode e специално формулиран продукт  в съотношение 5: 3: 2 (L-валин, L-левцин, L-изолевцин), с добавен  тирозин, който е предназначена да забави началото на физическата и умствена умора по време на тренировка.

Добавянето на екстракт от червено цвекло пряко увеличава капацитета на издражливостта.

Подобряването  ефективността на упражненията чрез намаляване на използването на кислород в работещите мускули е добре документиран ефект от червеното цвекло.Това обяснява честата му употреба сред най-добрите спортисти.

Предназначение :  Формулата е предназначен за физически активни възрастни и спортисти. 

Препоръчителна употреба: 1 порция на ден - преди тренировка. 1 порция (9 g прах = 1½ лъжички) се разтваря в 100 ml. вода.

Консумирайте директно след приготвянето. 

Опаковка : 500 g

Конкретни референции

Свързани продукти

(Има 31 други продукта в същата категория)