NANOX BCAA Powder 4:1:1 + Glutamine - 300 gr. -

NANOX BCAA Powder 4:1:1 + Glutamine - 300 gr.

57,00 лв.

Nanox BCAA на прах 4:1:1 е продукт, специално формулиран за спортистите, които търсят допълнително стимулиране на нарастването на мускулната маса и допълнителен мускулен растеж.

Количество

  • Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. Безплатна доставка за поръчки над 50 лв.

BCAA Powder 4:1:1 + Глутамин

Разтворими BCAA 4:1:1

Заедно с тестостерона, левцинът е може би най-важният елемент за стимулиране и контролиране на анаболните процеси. Високата концентрация на незаменими аминокиселини, но най-вече левцин в кръвния серум задейства освобождаването на растежен хормон и слага началото на протеиновия синтез. Nanox BCAA на прах 4:1:1 е продукт, специално формулиран за спортистите, които търсят допълнително стимулиране на нарастването на мускулната маса и допълнителен мускулен растеж. За това е необходимо непрекъснат и интензивен процес на анаболна стимулация. Nanox BCAA на прах 4:1:1 също е подсилен с допълнителна порция глутамин и осигурява на организма 41 g левцин, 10 g валин, 10 g изолевцин и 24 g глутамин,в 100 g продукт, което го прави една от най-добрите хранителни добавки с BCAA за за културисти и други спортисти. Продуктът предлага само аминокиселини в свободна форма и с най-високо качество, произведени в Японския концерн – Ajinomoto. Това е най-лесно усвоимата форма на аминокиселини. Nanox BCAA на прах е с отлична разтворимост и е един от продуктите с най-добър вкус на пазара.

Препоръчителен прием: 10 г прах (1 мерителна лъжичка) се разтваря в 200-300 мл вода. 1 доза съдържа 6 г BCAA 4:1:1 и 2.5 г Глутамин.

Вкусове: портокал, круша, лимон с лимети, ябълково сорбе

Опаковка: 300 г

Конкретни референции

Свързани продукти

(Има 39 други продукта в същата категория)