LGD-3303 - 90 капсули х 5 mg – Качване на мускулна маса и сила -

LGD-3303 - 90 капсули х 5 mg – Качване на мускулна маса и сила

126,00 лв.

LGD-3303 е многообещаващ САРМ за бързо качване на мускулна маса и сила, който все още е във фаза на проучване.

Количество

  • Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. Безплатна доставка за поръчки над 50 лв.

LGD-3303 е многообещаващ САРМ за бързо качване на мускулна маса и сила, който все още е във фаза на проучване.

LGD-3303 е селективен андрогенен рецепторен модулатор, който е изключително ефективен. Продуктът има силен анаболен ефект, но основно към момента подлежи на изследвания като лекарство за борба с остеопорозата.

LGD-3303 е един от най-ефективните САРМ продукти и се използва в комбинация с други САРМ от много културисти, за покачване на мускулна маса.

Профил

LGD-3303 в момента се разработва от Lingad Pharmaceuticals. Химичният състав на LGD-3303 наподобява доста този на LGD-4033 – Ligandrol и е неговият по-малък, но не и по-слаб брат. Да, много САРМ продукти претендират да са силни и да покачват мускулна маса, но LGD-3303е една идея по-ефективен от останалите. Както и сами забелязвате – бъдещето е анаболните стероиди да бъдат заменени със САРМ, които от своя страна пък все още търпят и тепърва ще търпят развитие, както е именно и в този случай. Със сигурност LGD-3303 няма да бъде последният изобретен САРМ, който превъзхожда предишните – така както се развиват мобилните телефони и компютрите – развитието и тук предстои.

Как работи

LGD-3303е създаден за борба с много заболявания. Най-важното откритие при него, обаче, се оказва способността му да поддържа благоприятните ефекти на андрогените за подобряване на мускулната маса и плътността на костите без странични ефекти. Въпреки че селективният механизъм на LGD-3303 и други SARMs все още не е ясно разбран, дори и при текущи проучвания, продукти като LGD-3303 очевидно са голям скок от обичайните анаболни стероиди. Веднъж приет LGD-3303 предизвиква силно андрогенно действие на клетъчно ниво. Разбира се, трябва да се припомни, че човешкото тяло съдържа милиони клетки и вещество, което предизвиква андрогенни ефекти във всяка от тези клетки, би имало опустошителни странични ефекти. Ето защо LGD-3303 се нарича селективен. Вместо да задейства андрогенното действие във всички клетки, LGD-3303 ще се насочва само към мускулната тъкан и скелетните клетки. Това е основната причина, поради която LGD-3303 се използва като добавка в културизма, а също и като възможен лек за хора, които имат проблеми с костната плътност. LGD-3303 може да има и други положителни ползи, но тъй като този САРМ все още е в процес на проучване, тези потенциални ползи все още не са ясни.

Ползи от употребата на LGD-3303

- LGD-3303 предлага добро покачване на мускулна маса без странични ефекти, като при наблюденията изпреварва Лигандрола по ефективност.

LGD-3303 подобрява костната плъност, което е изключително важно за хора с по-слаби кости.

- LGD-3303 подобрява метаболизма и се комбинира изключително добре с Лигандрол или Кардарин, в зависимост от целта.

Недостатъци на LGD-3303

LGD-3303 все още е в пробната фаза и затова не е лесно да се каже дали има някакви странични ефекти или не. Все пак, при досегашните изледвания не са наблюдавани неблагоприятни странични ефекти.

Прием

При чистене на мазнините се препоръчват между 15 и 20 мг на ден в рамките на 6-8 седмици

При качване на мускулна маса се препоръчват между 20 и 30 мг на ден в рамките на 8-10 седмици

При подобряване на цялостната форма и представяне се препоръчват отново между 20 и 30 мг на ден в рамките на 8-10 седмици. Дозите обаче не са напълно изяднени, поради продължаващите изследвания.

Могат ли жени да го използват

Да, жените спокойно могат да ползват LGD-3303. Не забравяйте, че това не е хормон и също е нестероиден препарат, който няма никакви ефекти върху андрогенните органи. Рискът от вирилизация следователно е нулев.

 

Производител: Ripped Labz Великобритания

Дозировка: 1-4 капсули

Дози в опаковката: 30

Съдържание:

LGD-3303 – 5 мг.

Начин на употреба:

За жени – 1 капсула на ден в рамките на 8-10 седмици, последвани от 4 седмици почивка

За мъже – 2-3 капсули на ден за 8-10 седмици, последвани от 4 седмици почивка

 

 

Внимание!

Оригинален продукт!

Възможни са промени на дизайна или цвета на опаковката от производителя! В случай, че имате каквото и да е съмнение относно автентичността на продукта, проверете на сайта на производителя www.rippedlabznutrition.co.uk  и се свържете по имейл customerservices@rippedlabz.com

Тук можете да видите каква е независимата клиентска оценка на TrustSpot за марката Ripped Labz (4.8 от 5 възможни)

Конкретни референции

Свързани продукти

(Има 34 други продукта в същата категория)