MENT - Мускулна маса, сила, енергия -

MENT - 100 капсули x 10 mg - Мускулна маса, сила, енергия

152,00 лв.

MENT (trestelone acetate) представлява вид андроген - дизайнерски стероид от ново поколение. Той е супер ефективен за изграждане на мускулна маса и сила, а страничните ефекти са сведени до минимум. Може да се каже, че той е подобрена версия на така известния метандиенон (метан), но и с някои от характеристиките на Нандролон деканоат (Дека дураболин), като тук липсват 16 и 17 алфа алкилните групи в молекулата (характерни за оралните стероиди), поради което черният дроб по никакъв начин не се натоварва. Същевременно MENT доказано е много по-безвреден от тестостерона и не оказва негативно влияние върху простатата. Следващият плюс е, че ароматизацията е по-слаба (свързване с ензима ароматоза и превръщане в естроген), което от своя страна елиминира до голяма степен водната задръжка и всичко, постигнато с MENT е истинско и по-трайно.

Количество

  • Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. Безплатна доставка за поръчки над 50 лв.

Мускулна маса, сила, енергия! Време е създаденият през 1956 г. Метандиенон да бъде осъвременен и подобрен! Това е MENT - дизайнерски стероид - андроген, който е с множество преимущества, но все още изключително труден за откриване!

MENT представлява дизайнерски стероид от ново поколение - вид андроген. Той е супер ефективен за изграждане на мускулна маса и сила, а страничните ефекти са сведени до минимум. Може да се каже, че той е подобрена версия на така известния метандиенон (метан), но и с някои от характеристиките на Нандролон деканоат (Дека дураболин), като тук липсват 16 и 17 алфа алкилните групи в молекулата (характерни за оралните стероиди), поради което черният дроб по никакъв начин не се натоварва. Същевременно MENT доказано е много по-безвреден от тестостерона и не оказва негативно влияние върху простатата. Следващият плюс е, че ароматизацията е по-слаба (свързване с ензима ароматоза и превръщане в естроген), което от своя страна елиминира до голяма степен водната задръжка и всичко, постигнато с MENT е истинско и по-трайно.

Продукти като MENT, както и преработки и бъдещи подобрения в SARMs са бъдещето на културизма, като целта, разбира се, винаги ще бъде по-добри резултати и по-малко или никакви странични ефекти. За момента може да се каже, че MENT е много по-равностоен по сила до стероидите, отколкото са SARMs, дори превъзходжа доста от тях, а по странични ефекти би могъл да се сравни с най-меките стероиди като Станозолол.

 

MENT повишава мускулната маса, плътността, силата, енергията и апетита. Полуживотът му е 8 часа (подобно на Метандиенона и други орални стероиди), поради което е добре да се приема около час преди тренировката. Препоръчват се дози между 20-30 мг., макар, че доста спортисти достигат до 50 или повече, но това не е желателно, тъй като при по-високи дози ще има потискане на собствения тестостерон ще бъде необходимо да се извърши следстероидна терапия.

 

Производител: Ripped Labz Великобритания

Дозировка: Препоръчват се 2-3 капсули на ден

Капсули в опаковката: 100

Съдържание: 7-Alpha-Methyl-Nortestosterone

Начин на употреба: Приемайте 2-3 капсули на ден около час преди тренировка. В нетренировъчни дни разделете приема на сутрин, обед и вечер или само сутрин и вечер. Добре е на всеки 8 седмици да се правят 4 седмици почивка.

 

Не превишавайте препоръчителната дневна доза!

 

 

Внимание!

Оригинален продукт!

Възможни са промени на дизайна или цвета на опаковката от производителя! В случай, че имате каквото и да е съмнение относно автентичността на продукта, проверете на сайта на производителя www.rippedlabznutrition.co.uk  и се свържете по имейл customerservices@rippedlabz.com

Тук можете да видите каква е независимата клиентска оценка на TrustSpot за марката Ripped Labz (4.8 от 5 възможни)

Конкретни референции

Grade 
2019-03-16

;)

Добре е, но не е като тестостерон силно. правил съм цикъл с пропионат и качих 7 кг за месец и половина. С това качих 4 кг за 2 месеца, ама пак е нещо

Напишете отзив

Свързани продукти

(Има 33 други продукта в същата категория)