SUPRATREN - Горене на мазнините и релеф -

SUPRATREN - 60 капсули по 45 mg - Горене на мазнините и релеф

96,00 лв.

Supratren е най-добрият прохормон за горене на мазнини, който някога е създаван! 2 молекули го делят от Тренболон, като тази модификация е направена, за да бъде още по-ефективен откъм горене на мазнините и по-безвреден! Ще бъдете впечатлени от резултатите!

Количество

  • Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. Безплатна доставка за поръчки над 50 лв.

Supratren е най-добрият прохормон за горене на мазнини, който някога е създаван! 2 молекули го делят от Тренболон, като тази модификация е направена, за да бъде още по-ефективен откъм горене на мазнините и по-безвреден! Ще бъдете впечатлени от резултатите!

При употреба на Supratren се наблюдава покачване на силата, по-твърда, плътна и суха мускулатура и изгаряне на мазнините. За да се постигне този ефект, разбира се, Supratren не ароматизира и при никакви дози не се превръща в естроген или DHT. Това от своя страна премахва риска и от странични ефекти като гинекомастия, акне, оплешивяване и др.

Супратрен спокойно може да бъде комбиниран с всички други продукти – SARM, прохормони, хранителни добавки или анаболни стероиди, в зависимост от целта, но най-често се използва заедно с Кардарин, Йохимбин или термогенни фет бърнари за горене на мазнините.

Единственият нежелан ефект, след преустановяване на продължителен прием, може да бъде намалено производство на собствения тестостерон, поради което е възможно да се направи терапия като за следстероиден цикъл.

Поради гореспоменатото може да се стигне до обоснованото заключение, че Supratren е значително по-безопасен от анаболните стероиди, но далеч не по-малко ефективен. И все пак, препоръчваме да сте навършили 18 години преди да започнете неговата употреба.

 

Производител: Ripped Labz Великобритания

Брой капсули в опаковката: 60

Начин на употреба: 2-3 капсули около час преди тренировка и ли сутрин в нетренировъчни ни

Съдържание в 1 капсула: Estra-4,9-diene-3,17-dione – 45 mg

 

 

Внимание!

Оригинален продукт!

Възможни са промени на дизайна или цвета на опаковката от производителя! В случай, че имате каквото и да е съмнение относно автентичността на продукта, проверете на сайта на производителя www.rippedlabznutrition.co.uk  и се свържете по имейл customerservices@rippedlabz.com

Тук можете да видите каква е независимата клиентска оценка на TrustSpot за марката Ripped Labz (4.8 от 5 възможни)

Конкретни референции

Grade 
2019-03-10

6

Haresvam rezultatite i deistva kato.strombata vidimo ima razlika i sila i maznini izchistih!

Grade 
2019-03-08

Supratren

Колко време се пие като период и за колко време е ефекта от него? БЛАГОДАРЯ

Grade 
2019-03-05

супра

Много съм доволен от това. За един месец коренно се промених на външен вид и имам повече мускули и по-малко мазнини. Сега ще направя терапия и се надявам да задържа тази форма.

Напишете отзив

Свързани продукти

(Има 41 други продукта в същата категория)