-

S23 - 60 капсули х 15 mg - Мускулна маса и чистене на мазнините

115,00 лв.

- Изгражда твърда и плътна мускулна маса

- Изгаря телесните мазнини

- Подобрява костната плътност

- Влияе благоприятно на простатата

Количество

  • Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. Безплатна доставка за поръчки над 50 лв.

S23 е малко познат на българския пазар САРМ, който е разработен и изучаван от фармацевтичната компания GTX, който има изключително висок афинитет за свързаване с андрогенните рецептори и е нестероиден препарат.

Мускулна маса

S23 се отразява много благоприятно на мускулите и костите благодарение именно на този свой силен афинитет към андрогенни рецептори, но в същото време няма страничните ефекти на анаболните стероиди.

Например, вместо да увеличава простатата, той дори намалява нейния размер, което е страхотна новина за всички онези, които се тревожат за простатата си при прием на по-силни препарати. Няма и никаква токсичност за черния дроб, което също му носи много предимства спрямо анаболните стероиди, които силно натоварват черния дроб.

S23 притежава доста предимства и пред останалите САРМ, тъй като мускулната маса, която се изгражда с него е много чиста и суха, а тренировките могат да бъдат по-тежки и по-дълги.

Изгаряне на мазнините

Според различни изследвания S23 е един от най-добрите САРМ за горене на мазнините, като при по-висока доза горенето става значително и мазнините бързо намаляват. При S23 няма никаква водна задръжка, която може да се срещне при Ибутаморен например и много културисти го използват във фазата на чистене при подготовка за състезание.

Естетически и плътни мускули

Ако желаете да изградите плътни и твърди мускули, определено трябва да помислите за S23. Той дава нещо, което конвенционалните стероиди не могат да дадат, тъй като твърдостта и сухотата на мускулите, изградени с него наистина са забележими. Ако търсите отлична визия с чисти мускули – това определено е вашият продукт.

Странични ефекти

Твърда мускулна маса, изгаряне на мазнините, липса на токсичност за черния дроб, благоприятен за простатата – да, звучи прекалено добре, за да няма никакви странични ефекти. Единственият страничен ефект, който не е и маловажен, е потискане на собственото производство на тестостерон, в степен, сравнима с анаболните стероиди. Това е единственият САРМ, който потиска толкова силно своето собствено производство на тестостерон, колкото и анаболните стероиди.

Терапия след употреба

Докато повечето САРМ няма да окажат никакво или ще окажат незабележим ефект върху собствените нива на тестостерон, S23 определено ще окаже и след неговата употреба се нуждаете от поне един месец терапия с Нолвадекс, Тамоксифен или Аримидекс, за да възстановите своя хормонален баланс.

S23 срещу стероидите

Според изследване над културисти, проведено от американския др. Тони Хюдж, S23 показва резултати много сравними по сила с Анавар и Винстрол, като единствения страничен ефект, който S23 показва е потискането на собственото производство на тестостерон, което показват и Анавар и Винстрол. Вземайки предвид това, може да се съди, че S23 е по-добър от Анавар и Винстрол, тъй като същият няма други странични ефекти.

Заключение

S23 е страхотен продукт за чиста мускулна маса, по-малко телесни мазнини, повече енергия, по-добра костна плътност и по-красива и естетическа физика. Но не забравяйте, че той потиска тестостерона по същия начин, по който и анаболните стероиди, поради което винаги правете терапия след неговата употреба.

 

Производител: Ripped Labz Великобритания

Дозировка: Препоръчват се 1-2 капсули на ден

Капсули в опаковката: 60

Съдържание: 3-(4-cyanophenoxy)-N-(4-cyano-3-trifluoromethylphenyl)-2-hydroxy-2-methylpropionamide – 15 mg

Начин на употреба: 1-2 капсули на ден около час преди тренировката.

 

 

Внимание!

Оригинален продукт!

Възможни са промени на дизайна или цвета на опаковката от производителя! В случай, че имате каквото и да е съмнение относно автентичността на продукта, проверете на сайта на производителя www.rippedlabznutrition.co.uk  и се свържете по имейл customerservices@rippedlabz.com

Тук можете да видите каква е независимата клиентска оценка на TrustSpot за марката Ripped Labz (4.8 от 5 възможни)

Конкретни референции

Свързани продукти

(Има 41 други продукта в същата категория)