-

CUTTING STACK - Най-добрият стак за ЧИСТЕНЕ НА МАЗНИНИ

159,00 лв.

Съдържа:

S4 Андарин – 25 мг

Остарин МК2866 – 10 мг

Кардарин GW501516 – 5 мг

Количество

  • Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. Безплатна доставка за поръчки над 50 лв.

Cutting Stack: S4 Андарин 25 мг + Остарин МК2866 10 мг + Кардарин GW501516 5 мг

Щом сте стигнали тук, значи Вие знаете точно какво искате – тяло като гръцка статуя, с под 10% подкожни мазнини и добре оформени мускули! Да, този стак е точно това, от което се нуждаете, за да постигнете своята цел!

 

Целта на този стак е да комбинира най-ефективните САРМ продукти за чистене на мазнините, съчетани в правилното съотношение, така че да извлечете най-доброто от всеки един от тях! S4 Андарин – 25 мг + Остарин МК2866 – 10 мг + Кардарин GW501516 – 5 мг.

 

Благодарение на Андарин, Вие ще произвеждате повече Аденозинтрифосфат, поради което ще можете да тренирате по-продължително време, с повече енергия и желание, а следователно и да изразходвате повече енергия. Андарин също така е доказал своите качества при изчистването на мазнините, докато същевременно запазва и дори повишава мускулната маса. Още по-хубавото е, че Андарин не влияе на собственото производство на хормони.

Остарин е следващия изключително благоприятен САРМ, който също няма негативни ефекти и блести пред другите видове САРМ, когато става въпрос за нисък калориен прием, поради което е и предпочитан от повечето клиенти.

Кардарин вече е толкова популярен, че не се нуждае от описание. Продължаващите изследвания на него показват, че всъщност има много благоприятни за здравето ефекти, освен чистенето на мазнини, намаляването на лошия холестерол и допринасяне за повече енергия. Макар и не същински САРМ, Кардарин определено заслужава да заеме своето място в този най-успешен на пазара стак.

 

Производител: BMM Supplements, Нидерландия

Дозировка: за мъже 1-2 капсули на ден; за жени – не повече от 1 капсула на ден

Брой капсули в опаковка: 60

Съдържа:

S4 Андарин – 25 мг

Остарин МК2866 – 10 мг

Кардарин GW501516 – 5 мг

 

ВНИМАНИЕ:

Добре е казано, че твърде много от всяко хубаво нещо, може да доведе до лошо. Ето защо не приемайте повече от 2 капсули на ден при никакви обстоятелства! Не забравяйте, че каквито и продукти да използвате, без подходящо хранене и тренировки, резултатите ще са незадоволителни. Този стак ще Ви помогне да имате енергия, да се справяте по-добре и с храненето и с тренировките, както и да използвате мастните киселини много по-ефективно за енергия, но ако не се движите и не промените нищо в храненето си, резултатите ще са минимални.

 

Информация за производителя:

BMM SUPPLEMENTS

Адрес: Huizermaatweg 584, 1276 LN, Huizen N-H - Netherlands.

Телефон: +31-(0)35-7510334

Имейл адрес: info@bmm-supplements.com

 

Конкретни референции

Свързани продукти

(Има 41 други продукта в същата категория)