-

Остарин | МК-2866 - 90 капсули по 10 mg

88,00 лв.
  • Доказано покачва мускулна маса

  • Постепенно увеличава силата

  • Заздравява и предотвратява травми 

  • Укрепва костите и ставите

Количество

  • Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. Безплатна доставка за поръчки над 50 лв.

Остарин | Ostarine MK-2866 вече в България
Остарин не е просто суплемент за мускулна маса, познат още като Ostarine MK-2866, той е част от селективни андрогенни рецепторни модулатори или на кратко САРМс. Остарин МК-2866 се свързва с андрогенния рецептор (AR) и показват остео (кост) и мио (мускулна) селективна анаболна активност. Връзката и стимулирането усилват протеиновия синтез и изграждат мускули. Това което прави Ostarine MK-2866 уникален и незаменим елемент в бързото изграждане на мускулна маса е способността му да заздравява и предпазва мускулите, ставите и костите от травми.

Остарин | Ostarine MK2866 как работи
Остарин най-често се използва от мъже и жени които искат рязко да покачат мускулната си маса бързо и без да трупат излишни мазнини. Що се отнася до изграждане на мускули, Ostarine е САРМ който проявява доста сходни ефекти като тези които може да се очакват от тестостерон. Разликата се проявява в липсата на странични ефекти които може да се очакват от анаболен стероид като тестостерона. Това прави Остарин перфектната и по-удобна алтернатива, тъй като се приема орално и е подходящ както за жени така и за мъже.

Остарин | Ostarine MK2866 странични ефекти
Остарин е претърпял 8 научни теста от GTx с около 600 субекта и 3 проучвания за ефективност. Едно 4 месечно медицинско проучване от Фаза IIб, включващо 159 пациенти, показва увеличаване на общата мускулна маса в сравнение с плацебо и увеличаване на мускулната сила. Ostarine MK2866 предизвиква мускулен растеж, подобно на стероидите, но няма да доведе до негативни странични ефекти, които често се срещат при анаболните стероиди и прохормони, като например рак на простатата и други вторични полови органи.

Остарин | Ostarine MK2866 препоръчителни дози
Приемът на Остарин се извършва на празен стомах за по добра абсорбация, или ако няма такава възможност - преди хранене. Полуживота на MK-2866 трае 32-40 часа, съответно 1 прием на ден е напълно достатъчен Ostarine MK-2866 има период на полуразпад/полуживот от 24 часа. Това означава, че можете да приемате една доза на ден и има много малко предимство да приемате няколко дози на ден. Културисти, които далеч надхвърлят препоръчваната доза, често разделят дозите. Например 30mg сутрин и 30mg през нощта. Въпреки това при препоръчваната доза няма причина да се разпределят дозите по-често от веднъж на ден.

За мускулна маса Мъже – 30 до 50мг на ден в период от 6-10 седмици
За мускулна маса Жени – 15 до 20мг на ден в период от 6–10 седмици
За възстановяване след стероиден цикъл 15 до 30мг в период от 6-8 седмици ( възможна комбинация с Кломид и Тамоксифен)
За изчистване от мазнини 15 до 30мг в период от 4-6 седмици ( ще помогна за запазване на мускулната маса при нискокалорична диета)
Остарин | Ostarine MK2866 най-добри комбинации
Остарин е основен САРМ който може да се съчетае с други САРМс и да подобри ефиктивноста им. Перфектната комбинация за бързо и лесно покачване на мускулна маса е съчетаването му с Лигандрол и Ибутаморен промените ще настъпят още през първите 2 седмици. Други популярни комбинаций са Ostarine с Кардарин и Андарин за чиста мускулна маса.

 

Информация за производителя:

WXN LABS SUPPLEMENTS

Адрес: Ul. Hawajska 12/73, 02-776 Warszawa

Телефон: 531 931 918

Имейл адрес: info@wxnlabs.com

Конкретни референции

Свързани продукти

(Има 31 други продукта в същата категория)