SARM S-23 - 90 caps x 25 mg - Bodybuilt Labs - Мускулна маса

SARM S-23 - 90 caps x 10 mg - Bodybuilt Labs - Мускулна маса и горене на мазнините

116,00 лв.

- Изгражда твърда и плътна мускулна маса

- Изгаря телесните мазнини

- Подобрява костната плътност

- Влияе благоприятно на простатата

- Повишава либидото

Количество

  • Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. Безплатна доставка за поръчки над 50 лв.

SARM S-23 е малко познат на българския пазар САРМ, който е разработен и изучаван от фармацевтичната компания GTX, който има изключително висок афинитет за свързаване с андрогенните рецептори и е нестероиден препарат. Той е една от най-добрите алтернативи на анаболните стероиди.

Мускулна маса

S23 се отразява много благоприятно на мускулите и костите благодарение именно на този свой силен афинитет към андрогенни рецептори, но в същото време няма страничните ефекти на анаболните стероиди.

Например, вместо да увеличава простатата, той дори намалява нейния размер, което е страхотна новина за всички онези, които се тревожат за простатата си при прием на по-силни препарати. Няма и никаква токсичност за черния дроб, което също му носи много предимства спрямо анаболните стероиди, които силно натоварват черния дроб.

S23 притежава доста предимства и пред останалите САРМ, тъй като мускулната маса, която се изгражда с него е много чиста и суха, а тренировките могат да бъдат по-тежки и по-дълги.

Изгаряне на мазнините

Според различни изследвания S23 е един от най-добрите САРМ за горене на мазнините, като при по-висока доза горенето става значително и мазнините бързо намаляват. При S23 няма никаква водна задръжка, която може да се срещне при Ибутаморен например и много културисти го използват във фазата на чистене при подготовка за състезание.

Естетически и плътни мускули

Ако желаете да изградите плътни и твърди мускули, определено трябва да помислите за S23. Той дава нещо, което конвенционалните стероиди не могат да дадат, тъй като твърдостта и сухотата на мускулите, изградени с него наистина са забележими. Ако търсите отлична визия с чисти мускули – това определено е вашият продукт.

Странични ефекти

Единствено е възможно леко потискане на собственото производство на тестостерон.

Полуживот

Полуживотът на S-23 е около 12 часа, поради което е добре да се приема 2 пъти на ден по 1 капсула - една сутрин и една вечер.

Терапия след употреба

S-23 е възможно леко да потисне собственото ниво на тестостерон, поради което е препоръчително след употребата му да използвате продукт като SARMS PCT

S23 срещу стероидите

Според изследване над културисти, проведено от американския др. Тони Хюдж, S23 показва резултати много сравними по сила с Анавар и Винстрол, като обаче има много по-слаби или никакви странични ефекти.

Очаквани резултати

Потребителите на S-23 съобщават за сериозно покачване на чистата мускулна маса, издръжливост, сила.

Заключение

S23 е страхотен продукт за чиста мускулна маса, по-малко телесни мазнини, повече енергия, по-добра костна плътност и по-красива и естетическа физика. Но не забравяйте, че все пак след употребата му е желателно да използвате продукт като SARMS PCT

 

 

Производител: Bodybuilt Labs Великобритания

Дозировка: Препоръчват се 1-2 капсули на ден

Капсули в опаковката: 90

Съдържание: S-23 – 10 mg.

Начин на употреба: 1-2 капсули на ден една сутрин и една следобед

Конкретни референции

Свързани продукти

(Има 33 други продукта в същата категория)