SARM KING - 5 mg LGD-4033 + 10 mg RAD-140 + 15 mg MK-677 -

SARM KING - 5 mg LGD-4033 + 10 mg RAD-140 + 15 mg MK-677

159,00 лв.

Супер добър стак за мускулна маса с 30 mg в капсула (5 mg Лигандрол + 10 mg Тестолон РАД-140 + 15 mg Ибутаморен)

Количество

  • Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. Безплатна доставка за поръчки над 50 лв.

Супер добър стак за мускулна маса с 30 mg в капсула (5 mg Лигандрол + 10 mg Тестолон РАД-140 + 15 mg Ибутаморен)

Лигандрол е ефективен селективен андрогенен рецепторен модулатор САРМ за бързо покачване на мускулна маса. Ligandrol известен също като LGD4033 се използва от спортуващи като по-здравословен заместител на най-мощните стероиди за покачване на мускулна маса Dianabol (Метандростелон, Dbol или D-bol) и Anadrol (Drol). Скоро, Лигандрол може да се използва в хормонално заместителната терапия, за повишаване на мускулна маса и укрепване на костите. В близкото бъдеще има вероятност стероидите да бъдат заменени със SARMS като Лигандрол LGD4033. Вероятно е САРМс да се развият до такава степен, че да бъдат предписвани от лекари, като свободни медикаменти които дават всички предимства на стероидите с намалени или никакви странични ефекти.

Лигандрол | Ligandrol LGD-4033 как работи
Лигандрол LGD-4033 се свързва селективно към андрогенния рецептор на мускулите и костите, показващи сходни ефекти като тестостерона, с минимална активност върху простатата. Той е разработен като начин за лечение на заболявания или състояния, свързани с влошаване и захабяване на мускулите и костите. Именно поради причината му да стимулира мускулният разтеж дори и без необходимите калории и тренировки го прави толкова търсен от спортисти. Предимството на САРМ като Лигандрол LGD4033 над тестостерона е минималната активност, която има върху тялото извън мускулите и костите. Това означава, че Ligandrol е САРМ специфично изработен за да таргетира само мускули и кости без да засяга други органи в тялото, за разлика от обикновенните стероиди.

Лигандрол | Ligandrol LGD4033 странични ефекти
Анекдотичните данни показват, че човешката употреба на LGD4033 по-дълга от 8 седмици ще доведе до намаляване на естественото производство на тестостерон в 67% от потребителите. Какво означава това за теб? Това значи, че не е разумно да приемаш Лигандрол по-дълго от 8 седмици без почивка, с този по-кратък прием ще извлечеш 100% от позитивите на продукта без да се срещнеш със страничните му ефекти. Подтискането на тестостеронът се случва поради грешка в хормонална система на организма. Многото сходности на Ligandrol със стероид като тестостерон заблуждават организмът ти, който от своя страна възприема Ligandrol като форма на тестостерон и естествено поради високото наличие на ”тестостерон” (Ligandrol) произвежда по-малко.

RAD 140 се смята за най-ефективният САРМ, открит до момента, който освен, че подпомага значително изграждането на чиста мускулна маса, също така има неврозащитни свойства. Той е в класа от андроген рецепторни (AR) лиганди, които са селективни за тъканите. Разработен е за предотвратяване на загубата на мускулна тъкан при болните от рак, остри хронични заболявания, както и при хора в напреднала възраст. Последните изследвания на RAD 140 показват по-голямо покачване на мускулна маса и по-малко странични ефекти в сравнение с конкурентните САРМ продукти.

Как действа

Както и останалите SARMs, Тестолон действа избирателно, което му позволява да проявява анаболното си действие, без да предизвиква странични ефекти (за разлика от анаболните андрогенни стероиди). Такива странични ефекти са например уголемяването на простатата, потискане на естественото производство на тестостерон, косопад и много други. RAD140 взаимодейства единствено с андрогенните рецептори в мускулната тъкан и костите, без да ги активира в другите части на тялото. Това води до подчертано анаболен ефект, без нежелани реакции, което е предпоставка за използването на RAD140 вместо тестостерон в медицината в бъдеще. Тестолон е безопасен и за жените, тъй като не предизвиква вирилизация (появяване на мъжки полови белези) или уголемяване на клитора.

Сравнение с тестостерона

RAD140 е почти толкова анаболен, колкото тестостерона, но без андрогенния ефект. Това е голямо предимство, тъй като именно андрогенният ефект от употребата на стероиди води до странични реакции. Изчислено е, че е необходимо 40% повече тестостерон от Тестолон, за да се постигне същия мускулен растеж; същевременно, цели 60 пъти повече Тестолон от тестостерон трябва да бъде приети, за да се появят дори минимални признаци за уголемяване на простата.

Колкото до афинитета към андрогенните рецептори, изследванията показват, че той е около 30% спрямо този на тестостерона, което го прави почти същия, като на дихидротестостерона (DHT).

Неврозащитни свойства на RAD140

Малко известен факт е, че тестостеронът и DHT притежават естественото свойство да запазват невроните и имат цялостен позитивен ефект върху нервното здраве. Заболявания като Алцхаймер например, се появяват при хора с андрогенен дефицит. Употребата на големи дози тестостерон обаче, е свързана с рискове за здравето – особено в дългосрочен план – поради проявлението на различни нежелани странични ефекти. RAD140 има същото позитивно въздействие върху мозъка (но без страничните ефекти), което го прави успешен метод в борбата срещу невродегенеративните заболявания. Това може да не е от полза конкретно за бодибилдинга, но е изключително важно за здравето като цяло. В допълнение, RAD140 намалява драстично клетъчната смърт след прекаран удар.

Употреба в медицината

Тестолон може да е от голяма полза за хора, страдащи от андрогенен дефицит, заболявания, разграждащи мускулната тъкан, както и срещу саркопенията (загубата на мускулна маса с възрастта). Анаболните стероиди се използват за същите цели, но както вече казахме, са съпроводени от множество нежелани реакции, повечето от които отсъстват при SARMs.

Приложение в бодибилдинга

Приемът на Тестолон ще доведе до значително подобряване на издръжливостта и възстановяването, което индиректно ще бъде от голяма полза за добиването на сила и чиста мускулна маса. Липсата на странични ефекти прави RAD140 чудесна комбинация към всеки цикъл; успешно може да се ползва и самостоятелно, тъй като не води до потискане на естествената продукция на тестостерон в тялото.

Странични ефекти

Един от основните плюсове на SARMs като цяло и на RAD140 в частност, е липсата на странични ефекти, което прави тези вещества най – безопасните възможни към момента. Те не потискат естественото образуване на тестостерон и макар да се приемат орално, не са вредни за черния дроб. Също така, не се ароматизират, така че няма нужда от тревоги относно възникването на естрогенни ефекти.

Ибутаморен MK677 е част от САРМ (Селективни Андрогенни Рецепторни Модулатори) и наподобява действието на най-скъпият компонент в хормоналната терапия а именно хормонът на растежа. За разлика от обикновения инжекционен растежен хормон, Ибутаморен индиректно стимулира хипофизната жлеза на организма да работи на максимални обороти. По този начин тялото само произвежда огромно количество хормон на растежа което предоставя куп позитиви за потребителя без странични ефекти. Според изследванията, Ibutamoren MK-677 подобрява физическото състояние, спомага за натрупването на мускулна маса при тренировки, изгаря мазнини и подобрява метаболизма заедно с енергийните нива. При продължителна употреба (6-12 месеца) Ибутаморен има подмладяващ ефекти върху клетките, премахва бръчките и прави кожата по гладка. Други позитивни свойства на този САРМ са премахване на умора, депресия и растеж на коса. iMuscle гарантира най-качествените САРМс продукти в България.

Ибутаморен | Ibutamoren MK 677 как работи
След прием на Ибутаморен МК677, хипофизната жлеза се стимулира да освобождава растежен хормон в организма. Клетките незабавно започват да се мобилизират, движещи се към мускулите, за да подкрепят растежа и развитието. Ефектите от Ibutamoren могат да продължат до 24 часа, без да се създава растеж на костите и хрущялите. Ibutamoren MK677 работи в съчетание с естественият процес на организма по “пулсиращ начин”, без да изчерпва съществуващите запаси от растежен хормон. Поради това много от нежеланите реакции, свързани с употребата на човешки растежен хормон (HGH) не съществуват, включително подуване на ставите и синдром на карпалния тунел, Ibutamoren може да се използва дългосрочно от мъже и жени.

Ибутаморен | Ibutamoren MK677 странични ефекти
Най-честите нежелани реакции на Ibutamoren са повишаване на апетита и преходни, леки отоци в долните крайници и мускулни болки.Няколко проучвания показват увеличение на кръвната глюкоза на гладно и намаляване на инсулиновата чувствителност. Тези нежелани реакции са подобни на тези, наблюдавани при хора с повишени нива на растежния хормон, предимно ставна болка и инсулинова резистентност. Тези странични ефекти не са много вероятни при приемане на нормални дози Ibutamoren.

Ибутаморен | Ibutamoren MK-677 препоръчителна доза
Ibutamoren е ефективен при дози от 20-30мг за мъже и 10-20мг за жени. Ефектът на този САРМ трае 24 часа, което означава, че най-логично е да се приема сутрин или вечер. Някои от потребителите чувстват умора първите 2 до 3 седмици. Поради този факт може да предпочетете приемът да се състои вечерно време, преди лягане. Приемът на МК677 преди лягане драстично ще подобри качеството на съня и възстановителният процес.

Производител: WXN Labs Полша

Дозировка: 1-2 капсули на ден

Брой капсули в опаковката: 60 капсули

Съдържание в 1 капсула:

5 mg LGD-4033

10 mg RAD-140

15 mg MK-677 

Начин на употреба:

1-2 капсули на ден: една сутрин, една на обед

Информация за производителя:

WXN LABS SUPPLEMENTS

Адрес: Ul. Hawajska 12/73, 02-776 Warszawa

Телефон: 531 931 918

Имейл адрес: info@wxnlabs.com

Конкретни референции

Свързани продукти

(Има 33 други продукта в същата категория)