TREC NUTRITION JOINT(X)PACK - 30 сашета -

TREC NUTRITION JOINT(X)PACK - 30 сашета

45,00 лв.
  • Пълна защита и регенерация на ставите
  • Заздравява ставите и защитва от травми
  • Само едно саше дневно
Количество

  • Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. Безплатна доставка за поръчки над 50 лв.

Предназначение:

Качествено новия и максимално ефективен състав на препарата X-PACK JOINT обезпечава пълноценна защита и регенерация на ставите. Регулярният прием на съдържанието на само едно от специалните сашета дневно е достатъчно, за да се подобри качествено костната и съединителната тъкан, да се направи отлична профилактика на състоянието на свръзките, хрущялите и сухожилията на спортсмена.

  • Поддържа сухожилията и мускулите 
  • Действа като "възглавница" и лубрикант в ставите и други тъкани 
  • Намалява риска от наранявания на опорно-двигателния апарат 
  •  

Как работи?

Иновационният комплекс X-PACK JOINT съдейства за процеса на реминерализация на костите. Богатият на витамини и биологически активни елементи комплекс, позволява да се намалят негативните фактори от претоварване на организма, които често са предшественици на травми на съединителната тъкан.

Ограничаването на риска от възникване на проблем със ставите и свръзките, всъщност означава да бъдете здрави и в състояние за по нататъшно прогресиране в силовите спортове.

Композицията от специални смеси и хранителни матрици на продукта, се усвоява лесно и бързо. Тренирайки дълго и с пълна сила означава да получите допълнително преимущество над съперниците и в този комплекс има точно такова средство.

Тази хранителна добавка е полезна не само за активните спортисти. Нейната многосъставна матрица обезпечава поддръжката за свръзките и ставите на възрастни хора, които се намират в рискова група предразположена към травми на опорно-двигателния апарат.

Проведените научни изследвания доказват успешността на комбинацията от природни екстракти, витамини, минерали и други елементи, които са включени в състава на препарата.

Убедете се във възможностите да реализирате плановете си, като избягвате неприятни болки в ставите, ставните връзки и сухожилията. X-PACK JOINT безопасно, внимателно и акуратно подобрява състоянието на костите и съединителната тъкан, придава голяма увереност и позволява на спортиста да се концентрира върху целите си и да ги постигне, без да навреди на здравето си.

 

Начин на употреба:

Препоръчителната дневна доза е 1 саше непосредствено след хранене. Приемайте с 300 мл вода. За получаване на най-добри резултати приемайте систематично за период от 4-6 седмици.

Конкретни референции

Свързани продукти

(Има 73 други продукта в същата категория)