OLIMP SPORT FLEX POWER / 504 gr. -

OLIMP SPORT FLEX POWER / 504 gr.

60,00 лв.
Flex Power на Olimp допринася за правилното функциониране на ставния хрущял. Това води до по-бързо възстановяване след травми, контузии и дори операции. Flex Power на Olimp действа като щит, който предпазва вашите стави, хрущяли и сухожилия. 
Количество

  • Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. Безплатна доставка за поръчки над 50 лв.
Flex Power на Olimp допринася за правилното функциониране на ставния хрущял. Това води до по-бързо възстановяване след травми, контузии и дори операции.
Flex Power на Olimp действа като щит, който предпазва вашите стави, хрущяли и сухожилия. 
 
В съставът на Flex Power на Olimp са вкючени форми тип I и тип II на хидролизиран колаген, който подкрепя цялостната реконструкция на ставите, ставните капсули, хрущяли, сухожилия, връзки и костната тъкан. 
Flex Power на Olimp съдържа метилсулфонилметан (MSM). Той е свързан с регенериращите процеси на епителната тъкан, съединителна мускулна тъкан и хрущяла, и засилването на костна регенерация. Също така намалява симптомите на възпаление. 
В съдържанието на Flex Power на Olimp  са включени и калций, витамин D3, магнезий, витамин С PureWay-C®, хиалуронова киселина, екстракт от босвелия Serrata 
 
Съдържание в 1 доза:
Колаген тип I хидролизат    10 000 мг
Колаген тип II хидролизат    250 мг
Метилсулфонилметан (MSM)     750 мг
Глюкозамин сулфат 2 kcl    500 мг
   от които: глюкозамин     295 мг
Хондроитин сулфат    150 мг
   от които: хондроитин      135 мг
Витамин  C (pureway-C®)     108 мг
Калций    120 мг
Екстракт от Boswellia Serrata    100 мг
   от които: бозвелова киселина    60 мг
Магнезий    57 мг (15% *)
Хиалуронова киселина    20 мг
Витамин D3   15 pg
 
Други съставки:
Регулатори на киселинността - ябълчна киселина, натриев цитрат; ароматизанти, антислепващи агент - силициев диоксид; подсладители - ацесулфам К, сукралоза;  цветове: каротини (A), кармини (B), рибофлавини (C), E 150c (D), E 150 d (E), E 133 (F), патент синьо V (G), индиго кармин (H), хлорофили и хлорофилини (I), куркумин (J), антоцианини (K), екстракт от червен пипер (L), бетанин (М), растително въглеродни (N).
 
Начин на прием:
Смесете 1 доза (14,4 г прах = 2 лъжички)с 200 мл вода, 1 път дневно между храненията.  
 
Опаковка:
504 гр.
 
Вкусове:
Портокал
Грейпфрут
 
Количество в 1 доза:
14,4 гр.
 
ВНИМАНИЕ:
Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява при стайна температура. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.

Конкретни референции

Свързани продукти

(Има 44 други продукта в същата категория)