OLIMP SPORT BETA ALANINE XPLODE - 420 gr. -

OLIMP SPORT BETA ALANINE XPLODE - 420 gr.

50,00 лв.

- Увеличавае на аеробната и анаеробна издръжливост
- Подобрява на физическите възможности
- Покачване на мускулна маса
- Енергия и подобаващ тонус

Количество

  • Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. Безплатна доставка за поръчки над 50 лв.

Тази нова добавка от серията Xplode ™ включва в себе си бета-аланин, креатин и вит. B6. Освен подобряване на вътреклетъчната транспортна система във формулата са добавени и калиеви соли на ортофосфорна киселина и Л-хистидин за максимизиране на извънклетъчната транспортна система, което дава увереност, че основните съставки, ще бъдат доставени точно на място. Освен перфектната усвояемост продуктът притежава и изключителен вкус.

Предназначение: Продуктът е предназначен за физически активни хора и спортисти, особено по време на тренировки за издръжливост и силови тренировки.

Доза: 3-9 g

Начин на употреба: При телесно тегло под 70 kg - 3 g (5 мерителни единици от мерителната лъжичка) разтворени в 80 ml. вода, 70-85 kg - 6 g (10 мерителни единици от мерителната лъжичка) разтворени в 160 мл вода, над 85 kg - 9 g (15 мерителни единици от мерителната лъжичка) разтворени в 240 ml. вода, преди тренировка. Консумирайте веднага след приготвяне.

Внимание: Възможно е увеличаване на теглото. Не е подходящ за деца и подрастващи. Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на разнообразното и балансирано хранене. Продуктът не трябва да се приема по време на бременност, кърмене и от пациенти със свръхчувствителност към някоя от съставките на препарата. Да се съхранява на място, недостъпно за деца.

Опаковка: 420 g.

Вкус: портокал

Конкретни референции

Свързани продукти

(Има 73 други продукта в същата категория)