OLIMP SPORT COLLAREGEN / 400 gr. -

OLIMP SPORT COLLAREGEN / 400 gr.

43,00 лв.

Olimp Collaregen е колаген на прах, извлечен от висококачествен желатин и комбиниран с ключови за меките тъкани минерали и витамини за максимално силен ефект.

Количество

  • Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. Безплатна доставка за поръчки над 50 лв.

OLIMP Collaregen съдържа Колаген - основен компонент на съединителната тъкан, и иновативен, силно резорбируем микрокапсулиран Витамин С (PureWayC ®), който допринася за образуването на колаген, нормалната функция на хрущялите и костите. Освен това, в състава са включени Манган и Мед под формата на аминокиселинни хелати Albion®, които също стимулират образуването на съединителна тъкан.

 

Продуктът е предназначен за хора, които се грижат за тяхната съединителна тъкан и искат да я поддържат в добро състояние. Препоръчва се и за хора, изложени на натоварвания на опорно двигателния апарат, вследствие на физически упражнения и при наднормено тегло.

 

 

Съдържание в 5/10 gr :

 

Vitamin C (Pure Way-C®) 40 mg (50%*)/ 80 mg (100%*)

Albion® amino acid chelate 1,9 mg/ 3,8 mg

Manganese of which manganese 0,3 mg (15%*) / 0,6 mg (30%*)

of which copper 1,5 mg/3 mg

Albion® amino acid chelate 150 μg (15%*) / 300 μg (30%*)

 

Състав:

collagen, malic acid, citric acid - acidity regulators, maltodextrin - bulking agent; aromas, microencapsuled L-ascorbic acid – vit. C,; sodium cyclamate, sucralose, – sweeteners; manganese bisglycinate (Albion® manganese amino acid chelate), copper bisglycinate (Albion® copper amino acid chelate); colours: beta-carotene (for orange flavour), riboflavin (for lemon flavour), carmine (for grapefruit and cherry flavours).

 

Начин на прием:

Приемайте 2 пъти по 5 грама дневно или 1 път по 10 гр, разтворено във 150-200 мл вода, на гладно поне 20-30 мин преди храна

 

Опаковка:

400 гр

 

Количество в 1 доза:

5 гр

 

ВНИМАНИЕ:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.

Конкретни референции

Свързани продукти

(Има 44 други продукта в същата категория)