Prozis Liv Complex - 60 tabs -

Prozis Liv Complex - 60 tabs

29,00 лв.
  • Мощен чернодробен протектор
  • Съдържа билкови екстракти
  • Обогатен с ВИТАМИНИ
  • ТОП качество
Количество

  • Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. Безплатна доставка за поръчки над 50 лв.

Черният дроб има над 500 функции и е абсолютно необходим за функционирането на цялото ви тяло, както трябва. Абсорбиращите хранителни вещества, превръщането им в енергия и отстраняването на натрупаните токсини от кръвта са някои от най-важните функции на черния дроб. За да изпълни по-лесно задълженията си, този орган се нуждае от здравословни хранителни вещества, които трябва да се добият от вашата диета.

Комплексът "Prozis Liv" капсулира мощните биологични ефекти на магарешкия трън, глухарче и артишок. Но ние не спряхме до тук, съчетавайки витамин С, витамин В6 и тиамин във формулата, за да ви осигурим още по-важни хранителни вещества.

Популярно поради своите терапевтични свойства, магарешкия трън се използва широко в традиционните лекарства като средство за почистване. Основните активни съставки в екстракта на магарешки трън са група от флавоноиди, известни като силимарин, с антиоксидантни свойства.

Глухарчето е растителен екстракт, богат на активни вещества като флавоноиди, минерали и витамини. Поради тази причина е използвана като фолк медицина за храносмилателни нарушения и за поддържане на чернодробната и бъбречната функция.

Начин на прием: Приемайте 2 капсули дневно с храна.

Конкретни референции

Свързани продукти

(Има 73 други продукта в същата категория)