NANOX Expandrox XV3 - 189 caps. -

NANOX Expandrox XV3 - 189 caps.

134,00 лв.

Expandrox XV3® е комбиниран продукт, който осигурява перфектна хранителна подкрепа по време на тренировъчната програма. Expandrox XV3® се състои от три фази, които се допълват и действат едновременно.

Количество

  • Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. Безплатна доставка за поръчки над 50 лв.

Expandrox XV3® е комбиниран продукт, който осигурява перфектна хранителна подкрепа по време на тренировъчната програма. Expandrox XV3® се състои от три фази, които се допълват и действат едновременно:

Фаза 1 (червени капсули) е фаза на натоварване, през която тялото се зарежда с голям брой ценни хранителни вещества, като например фенустероли (сапонини от сминдух), екстракт от червено цвекло, който е отличен източник на азот и бетаин, и цитрулин малат.

Фаза 2 (сребристосиви капсули) е зареждаща фаза, по време на която мускулите вече са активирани. Съдържа ключови субстанции като микс от ябълков и гроздов екстракт, първокласен източеник на полифеноли и хлорогенна киселина, бета аланин и цитрулин малат.

Фаза 3 (сини капсули) оптимизира целия комплекс, който е бил изграден по време на деня и подпомага максимално усилията по време на тренировка.

Expandrox XV3 действа в хронологичен ред. Поради тази причина е много важно да се спазва реда на приемане на капсулите.

Сутрин, със закуска: 3 червени капсули;

С обяда: 3 сребристосиви капсули;

Един час преди тренировка или преди вечерята: 3 сини капсули.

Препоръчителен прием: Приемайте сутрин, със закуска: 3 червени капсули; на обяд 3 сиви капсули, един час преди тренировка или преди вечерята 3 сини капсули.

Опаковка: 189 капсули

Конкретни референции

Свързани продукти

(Има 44 други продукта в същата категория)