NANOX HMB - 120 капсули х 500 mg -

NANOX HMB - 120 капсули х 500 mg

46,00 лв.

По време на тренировка увреждането на мускулите води до разграждане на левцин, както и до повишени нива на HMB. Приемането на суплементи, съдържащи HMB може да накара организма да забави разрушаването на жизнено важната мускулна тъкан.

Количество

  • Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. Безплатна доставка за поръчки над 50 лв.
HMB е кратко название за бета-хидрокси бета-метилбутират. Това е друга забележителна добавка, разработена от Nanoх. HMB е химическо вещество, което се среща естествено в организма при разграждане на аминокиселината левцин.
Левцинът е в особено високи концентрации в мускулите. По време на тренировка увреждането на мускулите води до разграждане на левцин, както и до повишени нива на HMB. Приемането на суплементи, съдържащи HMB може да накара организма да забави разрушаването на жизнено важната мускулна тъкан.
Как HMB постига всичко това? Установено е, че повишава скоростта, с която протеина се използва за увеличаване на мускулния растеж, като същевременно намалява атрофията или разграждането на мускулите.
По принцип всеки, който е готов да постигне някои страхотни резултати при изграждане на мускули, може да се възползва от HMB. Недостигът не е проблем, но изграждането на сила, релеф и изчистване на допълнителните мазнини изисква прием на продукта.
HMB може да се приема в комбинация с Tribulus 750 за постигане на оптимални резултати.
Препоръчителен прием: Вземете 5-6 капсули дневно, разделени на 2 приема – след закуска и след обяд или преди и след тренировка в тренировъчните дни.
Опаковка: 120 капсули

Конкретни референции

Свързани продукти

(Има 73 други продукта в същата категория)