NANOX Beta-Alanine - 250 gr. -

NANOX Beta-Alanine - 250 gr.

43,00 лв.

Бета-аланин предлага ползи за голяма група спортисти и видове спорт, което го прави подходящ за употреба от хора, занимаващи се със спортове за сила и издръжливост.

Количество

  • Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. Безплатна доставка за поръчки над 50 лв.

Beta-Alanine®

ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА

Бета- аланин предлага ползи за голяма група спортисти и видове спорт, което го прави подходящ за употреба от хора, занимаващи се със спортове за сила и издръжливост. Приемането на бета-аланин създава усещане на изтръпване или мравучкане, но хората свикват с това, след като приемат суплемента за известно време.

Beta-alanine спомага за поддържане на постоянни високи нива на карнозин в организма. Понижава киселинността в мускулите и така предотвратява мускулната умора и болките в мускулите при тежки, интензивни тренировки.

Πpи нaвлизaнe в opгaнизмa, Бeтa-Aлaнин ce пpeвpъщa в мoлeĸyлa Kapнoзин, ĸoятo дeйcтвa ĸaтo мoщeн ĸиceлинeн бyфep. Kapнoзинът ce cъxpaнявa в ĸлeтĸитe нa тялoтo и ce ocвoбoждaвa в oтгoвop нa нaмaлeни нивa нa pH..

Идеален суплемент за всеки, който практикува спортове характеризиращи се с експлозивни движения – спринтове, вдигане на тежести и бойни изкезства. Също така, за тези ,които тренират спортове за издръжливост.

Подобрява тренировките и продължителността им в залата

Отличен за експлозивни спортове

Увеличава издръжливостта

Препоръчителен прием: Смесете 1 мерителна лъжичка пудра (около2.5 г) с 200 мл вода или пред тренировъчна напитка. Изпийте 30 минути преди тренировка по възможност на празен стомах. В нетренировъчните дни приемайте 1 доза от 2.5 г за да намалите симптомите на мускулната треска и усещането на мравучкане след приема на продукта.

Опаковка: 250 г

Конкретни референции

Свързани продукти

(Има 44 други продукта в същата категория)