MUSCLE RAGE HYBRID (Предтренировъчен Фет бърнър хибрид) - 60 капсули -

MUSCLE RAGE HYBRID (Предтренировъчен Фет бърнър хибрид) - 60 капсули

99,00 лв.

HYBRID на премиум бранда MUSCLE RAGE е върховна предтренирочвъчна / изгаряща мазнините формула, носеща много енергия и предизвикваща изключителна термогенеза.

Количество

  • Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. Безплатна доставка за поръчки над 50 лв.

Много марки предлагат предтренировъчни формули, повишаващи нивата на енергия и водещи до по-добро напомпване, но за сметка на това, не правещи почти нищо по въпроса с горенето на мазнините. Другият вариант пък са фет бърнъри, които не спомагат за по-добро напомване и по-добра концентрация. Обикновено такива продукти разчитат предимно на кофеин и други евтини съставки. Вземайки предвид този факт, и знаейки, че много хора търсят същевременно добро напомпване и добро изгаряне на мазнините, от MUSCLE RAGE са решили да създадат един хибриден продукт, който да бъде същевременно и добър бустер и добър помощник в изгарянето на телесните мазнини, като по този начин спестяват пари и лутане на клиентите да търсят два отделни продукта.

HYBRID е проучван и тестван месеци наред относно своите качества на отличен фет бърнър и предтренировъчен бустер. Използваната комбинация от добре познати и доказани съставки с най-новите и модерни такива, е довела до впечатляващи резултати. Така създаденият продукт е предназначен за онзи тесен кръг от потребители, които не си купуват добавки просто ей така, колкото да се знае, че пият нещо, и не тренират просто ей така, колкото да си направят някое селфи и да си поприказват в залата. HYBRID е създаден за хора, които наистина знаят какво искат да постигнат и не се лигавят в залата.

Какво съдържа?

Екстракт на корен от глухарче - Стимулира храносмилането чрез увеличаване на отделянето на храносмилатени секрети (слюнка, хидрохлоридна киселина и панкреатичните ензими). Коренът от глухарче има диуретичен ефект (не елиминира калия от тялото като конвенционалните лекарства). Това ще Ви помогне да не задържате излишни течности и да изглеждате подпухнали. Той е богат хранителен източник – съдържа витамините: А, С, D, В комплекс (особено холин, който подпомага чернодробната функция) и много минерали.

Дикофеин малат Прецизна комбинация, източник на енергия, съдържаща кофеин и ябълчена киселина, свързани с йонна връзка. Тази връзка буферира солите в кофеина, което позволява по-лесно храносмилане и премахване на евентуални стомашни проблеми, които кофеинът причинява на някои хора.

2-Aminoisoheptane (DMHA)– DMHA притежава 80% от ефективността на забранения продукт DMAA (вещество, подобно на амфетамин). Това означава, че с Limitless тренировките Ви ще преминат на напълно друго ниво. DMHA  е последното нововъведение в индустрията на хранителните добавки, което стимулира енергията и фокуса. Така ще тренирате по-тежко за по-дълго време и виждайки резултатите, ще бъдете още по-мотивирани!

Ерия Яренсис - Eria Jarensis е растение, чийто екстракт доставя фенилетиламин,част от (PEA) клас субстанциите. Фенилетиламин или бета-фенилетиламин - това е вид малък моноамин, който по химическа структура спада към групата на алкалоидите. Фенилетиламинът е известен още като PEA и е в основата на цял клас от вещества, които са известни с психоактивните и стимулиращите си свойства. Тези съединения преминават през кръвно-мозъчната бариера и функционират като невромодулатори в централната нервна система, където усилват нивата на допамин и норадреналин (невротрансмитерите, отговорни за доброто настроение). Тази съставка се счита за "следващия голям стимулант" от индустрията на добавките. Резултатът от прием на Ервия Яренсис е отлично настроение, еуфория, енергия, които продължават много дълго време. А всичко това е отлична предпоставка за страхотна и ефективна тренировка!

Капсаицин - Той се намира в повечето храни или зеленчуци, отличаващи се  със забележима тръпчивост и пикантен вкус. Напоследък  света е полудял по капсаицина и неговите свойства да редуцира мазнините. Но най – новите проучвания  за ефекта на капсаицина върху хората, разкриват  и  много други негови  ползи за здравето. Една от причините да се провалят повечето диети е глада. Ето защо, контрола на апетита е много важен  момент при всяка програма за отслабване. Няколко изследвания доказват, че добавянето на капсаицин към диетата, намалява нуждата от калории при последващи хранения. Консумацията на капсаицин също така покачва временно телесната температура и това е моментът на истинското горене на мазнините и то буквално! Но ползите не спират дотук: Капсаицин и раковите клетки - много надежди се отдават на капсаицина, заради  неговите способности да се преборва с раковите клетки в организма. Проведено е изледване, което показва, че при консумацията на храни, съдържащи капсаицин, туморните клетки в простатата намаляват с цели 80 процента. Друго изследване пък доказва, че капсаицинът унищожава раковите клетки в белия дроб и панкреаса, без да унищожава съседните здрави тъкани. Капсаицинът  елиминира  раковите клетки, чрез активиране  на митохондриите в клетките, които  предизвикват апоптоза или клетъчно самоунищожаване. Няма да се учудим, ако  след още десетина години на изследвания, капсаицина се превърне в ценно средство за  превенция  и борба  с рака.

Парадоксин – Най-високоефективната и качествена патентована версия на мелегета пипер (grains of paradise). Тази съставка доказано намалява висцералните мазнини в долната част на корема, като същевременно увеличава цялостния разход на енергия на цялото тяло (ускорява метаболизма).

Erythropalum Scandens - Еритопалумът е от Южна Азия и се използва широко, заради множеството си медицински качества. Доказано е, че показва много по-дълъг полуживот от PEA и осигурява много по-добро настроение и повече енергия, отколкото обикновения стар PEA. Това, комбинирано с останалите съставки, прави Hybrid един от най-добрите (ако не и най-добрия) продукти на пазара, стимулиращи настроението и енергията.

Хигенамин – Хигенаминът се извлича от голямо разнообразие растения и работи в тялото като всеобхватен стимулант. Хигенамин подобрява концентрацията, като също така води до термогенен ефект и увеличава изгарянето на мазнините чрез липолиза.

Биоперин (Екстракт от черен пипер) - Биоперинът стимулира всички останали хранителни добавки да действат по-добре и значително подобрява усвояването на храната. Това означава, че ще извлечете много по-голяма полза от всички останали хранителни добавки, които приемате.

3,5 diiodothyronine (Т2) - Понякога, въпреки спазването на нискокалорична диета и провеждането на интензивни тренировки, стрелката на кантара дори не помръдва. Продължавате вашите опити, като намалявате още повече калориите, които приемате и засилвате максимално физическата активност. Но резултатът не се променя. Ако сте имали този проблем, сигурно познавате чувството на разочарование и неудовлетвореност, и сте си задавали въпроса, защо не можете да свалите килограми. Трябва да знаете, че този проблем може да се дължи на слабоактивна щитовидна жлеза. Хората имащи слабоактивна жлеза, страдат от наднормено тегло и обратното – хората с нормална активност на щитовидната жлеза, като правило нямат проблеми с теглото. Да, не е никак честно Вие да полагате неистови усилия да отслабнете, а сваляте грамове, а други поглъщат огромни количества храна, но не пълнеят. Благодарение на Т2 и Вие най-сетне ще постигнете заслужените резултати. Това е специална съставка изгаряне на мазнини, която е специално създадена, за да засили вашия метаболизъм, като регулира функцията на щитовидната жлеза. Но не се притеснявайте! T2 стимулира синтеза на хормони на щитовидната жлеза, без да пречи на собственото производство на тялото Ви. T2 дължи своето действие на мощната съставка 3,3 - дийод-L-тиронин. Тя ще засили активността на щитовидната Ви жлеза и ще Ви помогне да отслабнете. 3,3 - дийод-L-тиронин има уникалната способност да противодейства на натрупването на мастни депа, да редуцира холестерола и да ускорява мастния метаболизъм! С помощта на T2 Вие ще включите вашия метаболизъм на по-висока скорост и ще повишите естествените възможностите на организма си за изгаряне на мазнини. T2 е напълно безопасна съставка за отслабване, която ще засили активността на щитовидната Ви жлеза. В резултат на това T2 ще засили метаболизма Ви, ще улесни и ускори изгарянето на подкожните мазнини, ще подобри забележимо вашият тонус и вида на кожата Ви и заедно с това, ще Ви осигури допълнителен прилив на енергия.

 

Дозировка: 2 капсули

Дози в опаковката: 30

Съдържание:

Екстракт от корен на глухарче – 500 мг.

Дикофеин малат – 200 мг.

Eria Jarensis Extract – 150 мг.

2-Aminoisoheptane (DMHA) – 125 мг.

Капсаицин – 100 мг.

Парадоксин – 60 мг.

Erythropalum Scandens екстракт – 50 мг.

Хигенамин – 50 мг.

Биоперин – 10 мг.

3,5 diiodothyronine (Т2) – 200 мкг.

Начин на употреба:

Приемайте 2 капсули на ден. В тренировъчни дни приемайте капсулите 20 минути преди тренировка.

Не превишавайте препоръчителната дневна доза!

 

 

Внимание!

Оригинален продукт!

Възможни са промени на дизайна или цвета на опаковката от производителя! В случай, че имате каквото и да е съмнение относно автентичността на продукта, проверете на сайта на производителя https://www.musclerage.co.uk и се свържете по имейл cs@musclerage.co.uk

Тук можете да видите каква е независимата клиентска оценка на Feefo за марката Muscle Rage (4.9 от 5 възможни)

  

Конкретни референции

Свързани продукти

(Има 64 други продукта в същата категория)