VITALAB CLA 80 - 100 капсули х 400 mg -

VITALAB CLA 80 - 100 капсули х 400 mg

20,00 лв.

CLA е хранителна добавка , която ускорява разграждането на мазнините и увеличава мускулната маса.

Количество

  • Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. Безплатна доставка за поръчки над 50 лв.

CLA е хранителна добавка , която ускорява разграждането на мазнините и увеличава мускулната маса.

Силни антиоксиданти свойства. Създава оптимална клетъчна среда за подобряване на цялостното здраве. Засилва имунитета и подпомага сърдечно-съдовата система. Намалява риска от някои видове онкологични изменения. Бързо освобождаващи се желатинови дражета с няколко пъти по-силен ефект от капсулите и таблетките.

Състав: CLA – Свързана линолова киселина 400mg.

Употреба: Да се приемат 2 софтгел капсули 1-2 пъти дневно 1 час преди хранене или според лекарско предписание.

Опаковка: 100 софтгел капсули в контейнер

Свързаната линолова киселина (CLA) е естествена свободна мастна киселина. CLA блокира отлагането на мазнините в мастните депа и ги насочва към работещите мускулни клетки, където те се използват като източник на енергия. Значителен ефект при намаляването на подкожните мазнини и увеличаване на мускулната тъкан се достига при дози от 3-4 грама CLA дневно (в зависимост от телесното тегло) в продължение на 2-3 месеца, като приемът на тази мастна киселина трябва да се съчетае с хранителен режим и физическо натоварване.

Установено е, че CLA намалява размера на мастните клетки, но не променя броя им. Доказано е, че CLA не само увеличава мускулната маса и намалява телесните мазнини, особено в коремната област,но и притежава забележителни антиоксидантни и имуностимулиращи полезни действия. Регулира съхранението на енергията и обмяната на веществата. Създава оптимална клетъчна среда за подобряване на цялостното здраве.

Конкретни референции

Свързани продукти

(Има 64 други продукта в същата категория)