NANOX SVELTAX Q-10 - 60 капсули -

NANOX SVELTAX Q-10 - 60 капсули

70,00 лв.

SVELTAX® FITNESS съчетава най-новите технологии за изгаряне на мазнините. Продуктът използва някои вълнуващи новоразработени технологии, както и интересни природни съставки. Nanox успя да проектира всичко това в една патентована комбинация, за да създаде най-иновативния и съвременен продукт за изгаряне на мазнини.

Количество

  • Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. Безплатна доставка за поръчки над 50 лв.
Изгради тялото, което искаш!
ИНТЕНЗИВЕН, БЪРЗОДЕЙСТВАЩ КОМПЛЕКС ЗА ИЗГАРЯНЕ НА МАЗНИНИ
Изгорете калории, без да повишавате сърдечния ритъм!
Забележителното откритие при продуктите за редукция на теглото.
SVELTAX® FITNESS съчетава най-новите технологии за изгаряне на мазнините. Продуктът използва някои вълнуващи новоразработени технологии, както и интересни природни съставки. Nanox успя да проектира всичко това в една патентована комбинация, за да създаде най-иновативния и съвременен продукт за изгаряне на мазнини.
Със SVELTAX® FITNESS гарантирано ще изградите ТЯЛОТО, ЗА КОЕТО МЕЧТАЕТЕ за съвсем кратко време.
Ефикасността на SVELTAX® FITNESS е доказана от 2 университетски изследвания, проведени в САЩ и Франция и резултатите могат да бъдат обобщени, както следва:
Увеличава термогенезата
Повишава разхода на енергия
Увеличава окислението на мазнините
Намалява нивото на апетит
Увеличава ситостта
Намалява телесната маса, % подкожни мазнини, обиколка на талията
Не влияе върху кръвното налягане и сърдечния ритъм.
Науката:
Капсаицин, сърцето на продукта
Вероятно най-силната и загряваща субстанция за изгаряне на мазнини. От доста време се знае, че капсаицинът има силно термогенно действие. Това основно е доказано в серия от изследвания, проведени от университета в Токио и университета Лавал в Канада.
Капсаицинът повишава температурата при консумация на ястие, богато на люти чушки или лютив червен пипер.
Субстанцията е наистина люта и са необходими някои допълнителни предпазни мерки за безопасно преглъщане. И тук на сцената се появява съвременната технология. Nanox Nutriceuticals използва специална система за предаване, чрез която капсаицина е включен в малки микросфери, всяка от които води до образуване на термогенни термо помпи. Тези помпи освобождават тяхната топлина след преминаване през стомаха, така че веществото може безопасно да бъде прието от страна на клиента.
В едно клинично изпитване е наблюдавано, че капсаицинът, взет по този начин може да увеличи изгарянето на калории с повече от 300% в продължение на на час след поглъщане! В същото проучване приема на субстанцията, съчетан с фитнес показват още по-впечатляващи резултати. През първия час след фитнес тренировка (или друга физическа активност) изгарянето на калории е дори 12 пъти по-интензивно в сравнение с изходното ниво. Всичко това води до едно невероятно допълнително изгаряне на калории, когато приемът на SVELTAX® FITNESS е съчетан с физическо натоварване.
Но не само в комбинация с тренировки, а и чрез ежедневен прием SVELTAX® FITNESS е демонстрирал своето супер действа за постигане на нормално телесно тегло.
Една много интересна особеност е, че капсаицинът работи съвсем различно от кофеина и следователно не нарушава сърдечния ритъм или кръвното налягане.
Изследванията показват, че капсаицините стимулират верига от физиологични събития, които подпомагат липолизата (разграждането на мазнините), което от своя страна се отразява положително на тялото. Изследователите са открили, че капсаицина сам по себе си е в състояние да разгради по този начин половин килограм телесни мазнини в продължение на две седмици без конкретно физическо натоварване или диета, в сравнение с плацебо.
Допълнително действие – намаляване на апетита
Няколко проучвания са установили, че добавянето на капсаицин в диетата води до намаляване на желанието за по-обилен прием на храна по време на следващите хранения. С други думи, приемът на капсаицин на закуска кара човек да яде по-малко калории на обяд. Драматичен пример за способността на потискане на апетита е изследване през 2001 г. , публикувано в British Journal of Nutrition ( Йошиока 2001 ). Когато субектите яли по 22 грама люти чушки, които съдържат 66 мг капсаицин, плюс 800 мг кофеин за 24-часов период, те имали отрицателен енергиен баланс от 956 килокалории в сравнение с плацебо групата.
Комбинация с хлорогенна киселина
Капсаицинът в SVELTAX® FITNESS е допълнен с високо дозиран екстракт от зелен чай и с Svetol® (безкофеинов екстракт от зелено кафе). И двата продукта са богати на антиоксиданти, EGCG и полифеноли, за които е установено, че имат допълващ капсаицина ефект. Въпреки това Svetol® е много по-важен заради високата доза на хлорогенова киселина. Това забележително вещество е в състояние да забавя усвояването на захари и да блокира разграждането на гликоген в глюкоза, като по този начин принуждава тялото първо да използва своите мастни резерви за енергия, вместо да се обърне към съхраняваните захари. В резултат SVELTAX® FITNESS е не само много силен фет бърнър, но и селективен продукт, който принуждава тялото първо да използва своите резерви от мазнини, и по този начин се увеличава изгарянето на мазнините.
SVELTAX® FITNESS се предлага в блистер, съдържащ 60 растителни капсули – достатъчен за двумесечна употреба или едномесечна употреба с повишен прием 2 капсули на ден.
Препоръчителен прием: Препоръчителна дневна доза 1 капсула сутрин и 1 капсула следобед. Единият прием е препоръчително да бъде 1 час преди тренировка. В нетренировъчни дни приемайте 1 капсула сутрин непосредствено преди закуска и 1 капсула на обяд или рано след обед.
Опаковка: 60 капсули

Конкретни референции

Свързани продукти

(Има 49 други продукта в същата категория)