SLIM XTREME - 60 капс - Най-ефективният фет бърнър!

SLIM XTREME - 60 капс | Най-добрият фет бърнър!

92,00 лв.

Мощен фет бърнър за пръв път в България! Искате да се отървете от излишните мазнини - Slim Xtreme е най-добрият избор за Вас!

Количество

  • Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. Безплатна доставка за поръчки над 50 лв.

Отървете се от излишните мазнини и постигнете най-добрата си форма, благодарение на Slim Xtreme! Изключително ефективен фет бърнър за пръв път в България!

Забравете за всичко друго, което сте пробвали преди! Разочаровани сте от големите реклами на безкрайно много продукти за сваляне на килограми, които в крайна сметка не действат както са обещавали? Този път попаднахте на сериозен фет бърнър, който ще удволетвори изискванията Ви, и с който ще постигнете успех!

 

DMBA HCL

Потиска апетита, повишава значително енергията и концентрацията, повишава телесната температура, рязко ускорява изгарянето на телесните мазнини. Подобрява осезаемо силата и издръжливостта.

 

Caffeine

Кофеинът е директен стимулатор на централната нервна система. Известен е най-вече със способността си временно да подтиска сънливостта и да възвръща остротата на будното внимание.

 

DMHA

1, 3 диметиламин, или DMAA, е стимулант, често използван за увеличаване на енергията и силата на тренировка. 1,3 диметиламиламин обикновено се среща в добавки преди тренировка, като Jack3d и SciVation Quake 10.0. Увеличената енергия от DMAA трае 3-5 часа, поради което е много подходящ за прием около час преди тренировка

 

Hordenine HCL

Hordenine е молекула, открита в различни растения, заедно с други адренергични амини, като тирамин или синефрин, и е свързана с наличието на адренергични ефекти след интравенозно приложение. Стимулира централната нервна система, концентрацията и използването на телесните мазнини за енергия.

 

Higenamine

Хигенаминът се извлича от голямо разнообразие растения и работи в тялото като всеобхватен стимулант. Хигенамин подобрява концентрацията, като също така води до термогенен ефект и увеличава изгарянето на мазнините чрез липолиза.

 

Black pepper extract (piperine)

Биоперинът стимулира всички останали хранителни добавки да действат по-добре и значително подобрява усвояването на храната. Това означава, че ще извлечете много по-голяма полза от всички останали хранителни добавки, които приемате.

 

Производител: WXN Labs, Полша

Дозировка: за мъже 1-2 капсули на ден; за жени – не повече от 1 капсула на ден.

Да не се използва най-малко 5 часа преди сън! Препоръчителна е употребата сутрин до ранния следобед. В случай, че тренирате вечер, можете да го приемате 2-3 часа преди тренировката.

 

Брой капсули в опаковка: 60

Съдържа:

DMBA HCL – 200mg

Caffeine – 200mg

DMHA – 50 mg

Hordenine HCL – 50 mg

Higenamine – 40 mg

Black pepper extract (piperine) – 10 mg

 

ВНИМАНИЕ:

Да не се използва от лица под 18-годишна възраст! Да не се използва, ако имате сърдечно-съдови заболявания или високо кръвно налягане!

 

Информация за производителя:

WXN LABS SUPPLEMENTS

Адрес: Ul. Hawajska 12/73, 02-776 Warszawa

Телефон: 531 931 918

Имейл адрес: info@wxnlabs.com

 

Конкретни референции

Grade 
2019-04-24

Страхотен фетбърнър!

Енергията и желанието да вършиш нещо са умножени по две, резултатът е невероятен само за само две седмици, при това с не особено приличен хранителен режим. Само го пийте с 15 мг Цинк на ден - много по-добре се получава!

Grade 
2019-04-14

+++

Просто най-добрият, който съм ползвал до сега!

Grade 
2019-04-12

Страхотен!

За пръв път чувствам толкова много енергия и почти не почивам между сериите! Потя се брутално и чистя по 300-400 грама всеки ден! Невероятно добър!

Напишете отзив

Свързани продукти

(Има 64 други продукта в същата категория)