OLIMP SPORT HMB MEGA CAPS / 300 caps -

OLIMP SPORT HMB MEGA CAPS / 300 caps

105,00 лв.

Olimp HMB (Beta-hydroxy beta-methylbutyrate или бета-хидрокси-бета-метилбутират)  е биоактивен хранителен елемент, принадлежащ към групата на разклонените късоверижни мастни киселини. Спомага да се намали загубата на протеин от мускулите след интензивни упражнения и ускорява изграждането на твърда мускулна масата, изчистена от мазнини. 

Количество

  • Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. Безплатна доставка за поръчки над 50 лв.

Многобройни изследвания показват, че добавянето на HMB към диетата може да улесни развитието на чистата мускулна маса, благодарение на положителното му влияние върху мускулния протеин. Според “Journal of Applied Physiology”, атлети, които приемат по 3 грама НМВ дневно в продължение на 3 седмици, качват 3 пъти повече мускулна маса и увеличават с 2 и половина пъти силата си в сравнение с атлетите от контролната група, които спазват същия режим, но без да приемат НМВ.

Olimp HMB въздействие върху активността на PPARs - рецепторите за мастни киселини, стимулиращи синтеза на червени мускулни влакна и производството на редица протеини, отговорни за транспортирането и изгарянето на мастни киселини.

Olimp HMB подтиска разграждането на мускулната тъкан , а от друга страна подпомага изграждането й. Също така влияе и върхо процеса на изгаряне на мазнините. Други  изследвания показват , че HMB понижава холестерола и помага за укрепване на имунната система.

Може да използва от всички атлети с цел подпомагане на възстановителните процеси и оптимизиране на тренировъчните цели.

Olimp HMB е подходяща и за хора, които се опитват да поддържат чистата мускулна маса по време на диета. Диетата може да принуди тялото ви да разруши чистата мускулна тъкан и да я превърне в енергия. HMB на Olimp принуждава организма да изгаря мазнините вместо мускулите и да предпазва от разпадане за енергия.

Начин на употреба:


Приемахте 1 капсула 2-4 пъти дневно с голямо количество вода (преди закуска, преди тренировка, след тренировка, преди сън).

 

Опаковка: 300 капс

Конкретни референции

Свързани продукти

(Има 64 други продукта в същата категория)