NANOX COFFEE-COACH - 150 gr. -

NANOX COFFEE-COACH - 150 gr.

38,00 лв.

COFFEE-COACH® sport & fitness е вкусно инстантно кафе, създадено да съчетае нормалната кафе-пауза с контрола на теглото. В комбинация с добре балансирана диета и физически упражнения, ефектът от COFFEE-COACH® ще бъде максимално оптимизиран.

Количество

 • Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. Безплатна доставка за поръчки над 50 лв.

COFFEE-COACH

КОФИ-КОУЧ

Акценти и ползи

 • Забавя складирането на мазнини
 • Увеличава консумацията на енергия, за да помогне на тялото да запази формата и жизнеността
 • Контрол на апетита
 • Без странични ефекти като загуба на мускулна маса, апатия и умора
 • Ефективен при мъже и при жени
 • Допълнителен източник на енергия
 • Повишава термогенезата
 • Официално одобрен от MOH (EC) – PL 1363/8
 • Резултат, подкрепен от двойно-сляпо клинично изпитване на 90 доброволци

COFFEE-COACH® sport & fitness е вкусно инстантно кафе, създадено да съчетае нормалната кафе-пауза с контрола на теглото. В комбинация с добре балансирана диета и физически упражнения, ефектът от COFFEE-COACH® ще бъде максимално оптимизиран.

COFFEE-COACH® съдържа гуарана и и екстракт от горчив портокал като активни ингредиенти и действа съобразно принципите на термогенезата.

Гуаранa (Paullinia Cupana)

Гуарана е билка, която расте в тропическите гори на Амазонка.Тя съдържа гуаранин, който е почти идентичен с кофеина, и е известен от векове заради свойствата си за изгаряне на мазнини. Използва се, за да помогне за намаляване на глада. Гуараната наскоро бе призната за стимулант. Тя предизвиква временен приток на енергия, който може да бъде от полза преди тренировка.

Гуараната е известна с това, че безопасно и ефективно стимулира централната нервна система, помага за загуба на тегло и повишава термогенезата. Последните проучвания показват, че гуараната увеличава освобождаването на мастни киселини в кръвта, за да се активират като енергия. Тази енергия на свой ред може да бъде използвана от организма. Гуараната, подобно на кофеина действа чрез стимулиране на надбъбречните жлези, за да се освободи адреналин. Адреналинът е мощен стимулант , който притежава метаболитни ефекти, включително повишен сърдечен ритъм, кръвно налягане, дишане, надбъбречната дейност и пъргавина на ума. Адреналинът също така засилва загубата на мазнини, повишава енергията и издръжливостта.

Допълнително предимство на гуараната е, че съдържа танин, който може да помогне за успокояване на храносмилателната система и предпазва от диария.

Гуараната имат дехидратиращ ефект, така че повишеният прием на вода е важен при прием на продукта.

Екстракт от горчив портокал (Citrus Aurantium)

Екстрактът от горчив портокал е традиционна билка, която се използва от хилядолетия за подобряване и поддържане на общото здраве.

Синефринът се извлича от плодовете на горчив портокал. Синефринът демонстрира мощно действие за изгаряне на мазнините. Субстанцията увеличава скоростта на метаболизма на тялото и има способността да гори калории, без да има негативни странични ефекти от страна на нервната и сърдечно-съдовата системи. Синефринът дава плавен поток от енергия, защото стимулира 3 адренергични рецептори, които помагат за разграждане на мазнините

И така, всяка чаша COFFEE-COACH® sport & fitness има свойството:

 • да ви позволи да се насладите на отслабване по време на кафе-пауза
 • да стимулиране изгаряне на мазнини по ефективен начин
 • да стимулира организма да изразходва повече калории
 • да повишава енергията

Комбинацията от кафе, използвана за COFFEE-COACH® съдържа една от най-добрите италиански смеси от разтворимо кафе и перфектно може да замени вашата нормална ежедневна чаша кафе .

ВАШИЯТ COFFEE-COACH® ….. ВАШИЯТ ТРЕНЬОР ЗА ОТСЛАБВАНЕ!!

Препоръчителен прием: 2-3 лъжици на ден.

Начин на употреба: Изсипете 1 мерителна лъжичка в чаша и добавете гореща вода. За оптимален резултат използвайте 2-3 чаши на ден в продължение на 4 месеца. Използвайте нискокалоричен подсладител.

Опаковка: 150 г

Конкретни референции

Свързани продукти

(Има 50 други продукта в същата категория)