Prozis IN4 - Appetite Control - 60 caps -

Prozis IN4 - Appetite Control - 60 caps

34,00 лв.
  • Комплекс за контрол върху апетита
  • Баланс на глюкозата в кръвта
  • PhaserTech технология
  • Синергичен ефект
Количество

  • Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. Безплатна доставка за поръчки над 50 лв.

Prozis IN4  Appetite Control е специална формула с инозитол, считана за псевдо-витамин. Понастоящем инозитолът принадлежи към категорията въглехидрати и не се счита за съществено хранително вещество, тъй като може да се синтезира от глюкоза от организма. Храни с по-високи нива на инозитол са цитрусови плодове (портокал), пъпеш, семена, зърна, ядки и боб. Тази формула съдържа също Damiana, който е див храст, който расте в Мексико, Централна Америка и Западна Индия, най-вече известен с овластяването на енергията на тялото ви, и хром, който допринася за нормалния метаболизъм на макронутриентите и поддържането на нормални нива на кръвната захар.
Всички съединения в тази формула взаимодействат с цел повишаване на неговите ефекти, което води до силна, синергична реакция.
Тайната? Бъдете по-ефективни с по-малко и използвайте технологията, за да управлявате резултатите си. Усъвършенстваната технология за удължено освобождаване на няколко фази е истинската революция в основата на тази промяна в парадигмата. Многофазно освобождаване, което наистина увеличава ефективността на тази специална формула.

Начин на прием: Приемайте по 1 капсула на ден с храна.

Конкретни референции

Свързани продукти

(Има 64 други продукта в същата категория)