Prozis Alpha Lipoic Acid 500 mg - 60 caps -

Prozis Alpha Lipoic Acid 500 mg - 60 caps

31,00 лв.
  • Мощен антиоксидант
  • Контролира апетита и теглото
  • Подпомага здравето на черния дроб
  • Подобрява инсулиновата чувствителност
  • Подпомага усвояването на храната
  • За превенция на диабет
  • Силно концентриран - 500mg в капсула
Количество

  • Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. Безплатна доставка за поръчки над 50 лв.

Prozis Alpha Lipoic Acid - Изключителният антиоксидант, който подобрява физиката и възстановяването.
Алфа липоевата киселина е форма на мастна киселина, която се произвежда във всяка от нашите клетки. Тази здравословна мастна киселина също е известна като ALA и сред най-интересните й функции има няколко, които се открояват като особено полезни за здравето ни. Те са антиоксидантната активност, способността да регулира нивата на кръвната захар, и ролята й в предотвратяването на няколко състояния, като рак и сърдечни заболявания.
Алфа липоевата киселина е мощен антиоксидант, който ефективно бори и неутрализира клетъчните увреждания, причинени от свободните радикали. Свободните радикали са външни агенти, които могат да се намерят навсякъде, и които износват и убиват клетките в тялото ни. Последиците от това са ускореният процес на стареене на кожата и повишен риск от развитие на няколко вида здравословни проблеми, като дегенеративни заболявания, сърдечни и чернодробни заболявания, различни видове рак и много други състояния.
Алфа липоевата киселина е водоразтворима и мастно разтворима, което й дава възможност да проникне във всяко пространство между клетките. Изследванията показват, че има способността да регенерира други антиоксиданти и да ги реактивизира.
Алфа липоевата киселина стимулира освобождаването на инсулин от панкреаса, като по този начин намалява нивата на глюкозата в кръвта. Това помага да се контролира апетита, предотвратявайки неконтролируемото желание за сладкиши и мазни храни. Този ефект на потискане на апетита помага да се контролира теглото Ви и може да бъде полезен и за предотвратяване и лечение на диабет, както показват няколко проучвания.
Добавянето на алфа липоева киселина показва положителни резултати при лечение на няколко вида състояния като хипертония, коронарна болест на сърцето, метаболитен синдром, периферна невропатия, нарушена мозъчна функция, глаукома и катаракта.
Алфа липоевата киселина също показа особено интересни ефекти върху бодибилдърите, подобрявайки усвояването на хранителни вещества като белтъчини, въглехидрати и креатин. Освен това, алфа липоева киселина позволява по-бързо възстановяване, като ускорява процеса, който възстановява мускулния гликоген, изразходван по време на физическите упражнения.
За да ви даде възможност да се възползвате от всички тези невероятни ефекти, Prozis разработи Alpha Lipoic Acid - удобна, практична и достъпна ALA добавка, която ще подобри здравето, физическото ви представяне и цялостното ви благосъстояние.

Начин на прием: 1 таблетка дневно приета с храна.

Конкретни референции

Свързани продукти

(Има 64 други продукта в същата категория)