WXN Labs Simple Burner 90 caps - Мощен фет бърнър -

WXN Labs Simple Burner 90 caps - Мощен фет бърнър

80,00 лв.

Супер ефективен за изгаряне на телесните мазнини и за повече енергия през целия ден!

Съдържа:

Caffeine – 250 mg

– Guggul extract 10% – 250 mg

– Synephrine HCL – 30 mg

– Yohimbine HCL – 10 mg

Количество

  • Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. Безплатна доставка за поръчки над 50 лв.

Caffeine | Synephrine HCL | Yohimbine HCL | Guggul extract

Изгарянето на мазнините става все по-лесно с нови формули като тази!

 

Caffeine

Кофеинът е директен стимулатор на централната нервна система. Известен е най-вече със способността си временно да подтиска сънливостта и да възвръща остротата на будното внимание.

-         стимулира производството на епинефрин (адреналин);

-         увеличава нивата на свободна енергия;

-         премахва ефекта на сънливостта и увеличава бдителността, но без да замества съня;

-         подобрява спортните постижения вследствие подтискане чувството на умора;

-         подобрява дишането и освобождава дихателните пътища (при астма, бронхити, симптоми на настинки и грип);

-         стимулира загубата на тегло, по-точно стимулира изгарянето на мазнини и отделянето на вода;

-         увеличава ефекта на болкоуспокояващите;

-         увеличава скоростта и обема на метаболизма (в частта на катаболизма преди всичко).

 

 

Guggul extract

Гугул (екстракт от смолата на дървото Commiphora Mukul, местен вид за Индия) е една от най-старите и известни билки в медицината Аюрведа.

-         Oптимизиpa бaзaлнoтo мeтaбoлитнo нивo;

-         Haмaлявa бpoя и paзмepa нa ĸoжнитe дeфeĸти;

-         Увeличaвa зaгyбaтa нa тeглo;

-         Oптимизиpa фyнĸциятa нa щитoвиднaтa жлeзa;

-         Πoддъpжa нopмaлни нивa нa xoлecтepoлa

 

Synephrine HCL

Cинeфpин пpитeжaвa cилни тepмoгeнни cвoйcтвa, a cъщo тaĸa oптимизиpa мeтaбoлизмa и пoдпoмaгa изгapянeтo нa мaзнини. Toй нe caмo пoмaгa дa cвaлиш излишнитe ĸилoгpaми пo нaпълнo ecтecтвeн и здpaвocлoвeн нaчин, нo и ти дaвa пoвeчe eнepгия, издpъжливocт и тe мoтивиpa зa пpoдължитeлнa физичecĸa дeйнocт. Cъщeвpeмeннo, cинeфpин пoвишaвa ĸoнцeнтpaциятa, cтимyлиpa ceтивaтa и yвeличaвa aepoбния ĸaпaцитeт нa тялoтo.

 

Yohimbine HCL

Йохимбинът е алкалоид, извличан от кората на дървото йохимбе – малко вечнозелено дърво, виреещо по земите на Африка. Известен е още от древността и е използван от египтяните като естествен афродизиак.

 

Йохимбинът е често срещана съставка в енергийните напитки и в спортните хранителни добавки. През последните години той е предмет на разгорещени дебати между фитнес ентусиастите. Това, което ще привлече интереса ви е, че йохимбинът стимулира обмяната на веществата.

 

Ползи от Йохимбин

 1. Подпомага загубата на тегло

Една от най-ценените ползи на йохимбина е неговият ефект върху редуцирането на теглото. Той се използва като средство за изгаряне на телесни мазнини от много бодибилдъри, атлети и фитнес ентусиасти.

 

Ефектът на добавката е следният: йохимбинът е алфа-2 адренергичен антагонист, което означава, че блокира този подтип рецептори. Темата наистина е сложна и ще се опитам да държа нещата максимално опростени. За да започне липолизата (мобилизирането на отложените телесни мазнини), е необходимо да се стимулират определени бета-адренергинични рецептори или да се блокират определени алфа-адренергинични рецептори.

 

Интересно е, че упоритите мазнини, разположени по бедрата при жените, са трудни за мобилизиране поради високата концентрация на алфа-2 рецептори. Йохимбин може да спомогне за мобилизирането на мазнините в тези и други области на тялото.

 

2. Потиска апетита

Това е голямо предимство за тези от вас, които спазват хранителен режим. Проучванията показват, че добавките с йохимбин намаляват общия прием на калории и потискат чувството на глад.

 

Интересното е, че едно изследване сочи, че йохимбинът понижава приема на въглехидрати и мазнини, но не и на белтъчини. Това спомага за потискането на апетита, защото белтъчините засищат в по-голяма степен. Също така тялото ви изгаря повече калории при разграждането и усвояването на протеин, отколкото при разграждането и усвояването на въглехидрати и мазнини.

 

3. Подобрява кръвообращението

Когато кръвообращението е забавено, нямате енергия и мисленето ви е замъглено. В този случай приемът на йохимбин може да подобри състоянието ви.

 

По-конкретно, проучвания показват, че йохимбинът е ефективен за подобряване на притока на кръв към крайниците. Тази добавка също така може да увеличи леко сърдечната честота, което ще помогне на тялото ви да достави повече хранителни вещества до тъканите и клетките.

 

4. Защитава сърцето

При хората със стеснени кръвоносни съдове сърцето трябва да работи по-усилено, за да изпомпи кръвта, което води до повишаване на кръвното налягане. Това от своя страна може да бъде причина за инфаркти и инсулти, тъй като е по-вероятно стеснените кръвоносни съдове да се запушат.

 

Тук идва мястото на йохимбина, който разширява кръвоносните съдове и улеснява притока на кръв. С него ще улесните работата на сърцето си и ще намалите риска от развитие на сърдечно-съдови болести.

 

5. Повишава либидото и бори импотентността

Екстрактът от йохимбин е подходяща добавка за мъже, страдащи от импотентност, еректилна дисфункция и ниско либидо. Както вече разбрахте, чрез приема на йохимбин кръвообращението се засилва, което се отразява на притока на кръв към половите органи.

 

Ако сексуалният ви живот страда, може би решението за вас е тази натурална добавка, използвана още от древността със същата цел.

 

В допълнение йохимбинът може леко да повиши нивата на тестостерон при мъжете, а при жените може да увеличи чувството на сексуална възбуда.

 

Производител: WXN Labs, Полша

Дозировка: за мъже 1-3 капсули на ден - сутрин преди закуска; за жени – не повече от 1 капсула на ден.

Да не се използва най-малко 5 часа преди сън! Препоръчителна е употребата сутрин преди закуска.

 

Брой капсули в опаковка: 90

Съдържа:

Caffeine – 250 mg

– Guggul extract 10% – 250 mg

– Synephrine HCL – 30 mg

– Yohimbine HCL – 10 mg

 

ВНИМАНИЕ:

Да не се използва от лица под 18-годишна възраст! Да не се използва, ако имате сърдечно-съдови заболявания или високо кръвно налягане!

 

Информация за производителя:

WXN LABS SUPPLEMENTS

Адрес: Ul. Hawajska 12/73, 02-776 Warszawa

Телефон: 531 931 918

Имейл адрес: info@wxnlabs.com

Конкретни референции

Свързани продукти

(Има 64 други продукта в същата категория)