WXN Labs Yohimbine HCL 100 caps x 10 mg -

WXN Labs Yohimbine HCL 100 caps x 10 mg

56,00 лв.

- Подпомага загубата на тегло

- Потиска апетита

- Подобрява кръвообращението

- Защитава сърцето

- Повишава либидото и бори импотентността

Количество

  • Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. Безплатна доставка за поръчки над 50 лв.

Супер качествен екстракт от Йохимбин!

- Подпомага загубата на тегло

- Потиска апетита

- Подобрява кръвообращението

- Защитава сърцето

- Повишава либидото и бори импотентността

 

Yohimbine HCL

Йохимбинът е алкалоид, извличан от кората на дървото йохимбе – малко вечнозелено дърво, виреещо по земите на Африка. Известен е още от древността и е използван от египтяните като естествен афродизиак.

 

Йохимбинът е често срещана съставка в енергийните напитки и в спортните хранителни добавки. През последните години той е предмет на разгорещени дебати между фитнес ентусиастите. Това, което ще привлече интереса ви е, че йохимбинът стимулира обмяната на веществата.

 

Ползи от Йохимбин

 

1. Подпомага загубата на тегло

Една от най-ценените ползи на йохимбина е неговият ефект върху редуцирането на теглото. Той се използва като средство за изгаряне на телесни мазнини от много бодибилдъри, атлети и фитнес ентусиасти.

 

Ефектът на добавката е следният: йохимбинът е алфа-2 адренергичен антагонист, което означава, че блокира този подтип рецептори. Темата наистина е сложна и ще се опитам да държа нещата максимално опростени. За да започне липолизата (мобилизирането на отложените телесни мазнини), е необходимо да се стимулират определени бета-адренергинични рецептори или да се блокират определени алфа-адренергинични рецептори.

 

Интересно е, че упоритите мазнини, разположени по бедрата при жените, са трудни за мобилизиране поради високата концентрация на алфа-2 рецептори. Йохимбин може да спомогне за мобилизирането на мазнините в тези и други области на тялото.

 

2. Потиска апетита

Това е голямо предимство за тези от вас, които спазват хранителен режим. Проучванията показват, че добавките с йохимбин намаляват общия прием на калории и потискат чувството на глад.

 

Интересното е, че едно изследване сочи, че йохимбинът понижава приема на въглехидрати и мазнини, но не и на белтъчини. Това спомага за потискането на апетита, защото белтъчините засищат в по-голяма степен. Също така тялото ви изгаря повече калории при разграждането и усвояването на протеин, отколкото при разграждането и усвояването на въглехидрати и мазнини.

 

3. Подобрява кръвообращението

Когато кръвообращението е забавено, нямате енергия и мисленето ви е замъглено. В този случай приемът на йохимбин може да подобри състоянието ви.

 

По-конкретно, проучвания показват, че йохимбинът е ефективен за подобряване на притока на кръв към крайниците. Тази добавка също така може да увеличи леко сърдечната честота, което ще помогне на тялото ви да достави повече хранителни вещества до тъканите и клетките.

 

4. Защитава сърцето

При хората със стеснени кръвоносни съдове сърцето трябва да работи по-усилено, за да изпомпи кръвта, което води до повишаване на кръвното налягане. Това от своя страна може да бъде причина за инфаркти и инсулти, тъй като е по-вероятно стеснените кръвоносни съдове да се запушат.

 

Тук идва мястото на йохимбина, който разширява кръвоносните съдове и улеснява притока на кръв. С него ще улесните работата на сърцето си и ще намалите риска от развитие на сърдечно-съдови болести.

 

5. Повишава либидото и бори импотентността

Екстрактът от йохимбин е подходяща добавка за мъже, страдащи от импотентност, еректилна дисфункция и ниско либидо. Както вече разбрахте, чрез приема на йохимбин кръвообращението се засилва, което се отразява на притока на кръв към половите органи.

 

Ако сексуалният ви живот страда, може би решението за вас е тази натурална добавка, използвана още от древността със същата цел.

 

В допълнение йохимбинът може леко да повиши нивата на тестостерон при мъжете, а при жените може да увеличи чувството на сексуална възбуда.

 

Как и по колко се приема Йохимбин?

прием на йохимбин

 

Препоръчителната дневна доза за прием е 0.2 мг на 1 кг телесно тегло (2 мг на всеки 10 кг). При тази дозировка не би трябвало да изпитате никакви странични ефекти. Това е и подходящата доза за отслабване и горене на мазнини.

 

Разделете дневната доза на 2 части и я приемайте сутрин и следобед (но не по-късно от 16 часа, за да не повлияе на съня ви). Добре е йохимбинът да се приема на празен стомах. Действието му продължава от 6 до 8 часа.

 

Съветвам ви в първите няколко дни да започнете с половин доза, за да проследите как ви се отразява добавката и да тествате чувствителността си към нея.

 

Трябва ли да се почива от приема?

Няма строг срок за почивка от приема на йохимбин, но добрата практика е да приемате добавката в продължение на 1 месец, след което да направите кратка почивка (10-15 дни) и да продължите отново.

 

Производител: WXN Labs, Полша

Дозировка: 1-2 капсули на ден сутрин преди закуска или на гладен стомах между храненията

 

Брой капсули в опаковка: 100

Съдържа:

Yohimbine HCL - 10 mg

 

ВНИМАНИЕ:

Да не се използва от лица под 18-годишна възраст! Не превишавайте прием от 3 капсули на ден!

 

Информация за производителя:

WXN LABS SUPPLEMENTS

Адрес: Ul. Hawajska 12/73, 02-776 Warszawa

Телефон: 531 931 918

Имейл адрес: info@wxnlabs.com

Конкретни референции

Свързани продукти

(Има 50 други продукта в същата категория)