KFD Alpha Lipoic Acid - 90 tabs -

KFD Alpha Lipoic Acid - 90 tabs

29,00 лв.
  • 600mg в доза
  • 1 опаковка = 90 дни прием
  • Мощен антиоксидант
  • Подобрява възстановителните процеси
  • Подпомага метаболизма
Количество

  • Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. Безплатна доставка за поръчки над 50 лв.

KFD Alpha Lipoic Acid - Aлфа-липоевата киселина е естествено срещащо се органично химично съединение, класифицирано като наситени мастни киселини. В човешкото тяло могат да изпълняват много важни функции.


На първо място, задачата на aлфа-липоевата киселина е ефективната трансформация на храната в енергия и по този начин увеличава метаболизма на консумираната храна. Според нас тя може да подпомогне процеса на липолиза и да допринесе за намаляване на телесните мазнини. Освен това, според мнозина, приемането на aлфа-липоевата киселина може благоприятно да повлияе на потискането на апетита и да потисне внезапните пристъпи на глад.


Алфа-липоевата киселина също е много мощен антиоксидант. Характеризира се със силно антиоксидантно действие, което унищожава така наречените свободни радикали и засягащи процеса на детоксикация на организма. Тя е водоразтворима и мастно разтворима, което й дава възможност да проникне във всяко пространство между клетките. Изследванията показват, че има способността да регенерира други антиоксиданти и да ги реактивизира.
АЛА киселина може успешно да се допълва по време на ежедневната диета.


Начин на прием: 1 таблетка дневно приета с храна

 

Конкретни референции

Свързани продукти

(Има 64 други продукта в същата категория)