OLIMP SPORT GAINER MCT / 6800 gr. -

OLIMP SPORT GAINER MCT / 6800 gr.

155,00 лв.

Gainer MCT е отличен източник на концентрирана енергия, съдържащ правилно подбран набор от въглехидрати и здравословни животински протеини - перфектната комбинация за ефективно изграждане на мускули.

Количество

  • Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. Безплатна доставка за поръчки над 50 лв.

Gainer MCT е емблематичен продукт, чиято първа версия беше пусната на пазара през 1994 г. Днес перфектната форма на Gainer MCT е резултат от дългогодишната традиция и внимателната работа по продуктът.

Gainer MCT е отличен източник на концентрирана енергия, съдържащ правилно подбран набор от въглехидрати и здравословни животински протеини - перфектната комбинация за ефективно изграждане на мускули.

Продуктът е съставен от яйчен белтък албумин, характеризиращ се с отличен аминокиселинен профил и ценния концентрат на суроватъчен протеин. Тази комбинация позволява полезните компоненти да се освобождават постепенно с течение на времето по подходящ начин. Изследването показа, че протеинът в продуктът насърчава растежа и поддържането на мускулна маса.

Въглехидратите с диференциран гликемичен индекс гарантират оптимална абсорбция на захариди с различни сложности. Въглехидратите са основният източник на енергия за работещите мускули и трябва да постъпват в тялото, за да предотвратят използването на структурните протеини от организма като енергиен субстрат. Опростени въглехидрати се предоставят под формата на най-чистата и най-лесно абсорбируемата декстроза.

MCT маслото е комплекс, който съдържа средноверижни мастни киселини. MCT (средно-верижни триглицериди) са отличен източник на енергия и в същото време нямат склонност да се натрупват в адипоцитите, т.е. клетките на мастните тъкани. Поради специфичната им структура, те бързо се абсорбират и разграждат без естествени емулгиращи средства, като жлъчка или липаза.

Осигуряването на тялото с тези съставки след физическо усилие позволява цялостно и бързо попълване на гликогенните резерви и спомага за поддържането на енергийния баланс на желаното ниво, като предпазва тялото от катаболизъм.

Gainer MCT е допълнен с комплекс от 12 витамина, които трябва да постъпват в организма, за да се подобри физическата форма.

Продуктът съдържа креатин монохидрат, който позволява постоянно възстановяване на фосфокреатиновите запаси - субстрата, необходима за резинтеза на АТФ.

Чрез използването на Gainer MCT можете да сте сигурни, че вашите мускули никога не изчерпват ценно гориво и градивни елементи  за растеж и регенерация.

Само така бихте постигнали забележителни резултати - бърз, безопасен растеж и невероятна сила!

Продуктът се препоръчва за хора особено за мъже, за които е трудно да  натрупат тегло, по-специално мускулната маса.

Целевата група включва и спортисти, които работят с висока интензивност, и хора, които спортуват развлекателни спортове - продуктът помага да се допълни диетата с допълнителни концентрирани енергийни източници.

Препоръчителна дневна доза: 1-4 порции дневно - между храненията и около 1 час. преди и след тренировка. Разтваря се 1 порция (60 g = 1 лъжичка) в 150 ml вода.

Опаковка : 6800 g

Конкретни референции

Свързани продукти

(Има 23 други продукта в същата категория)