TREC NUTRITION DAA ULTRA - 400 грама -

TREC NUTRITION DAA ULTRA - 400 грама

78,00 лв.
  • Повишени нива на тестостерон
  • Максимален мускулен анаболизъм
  • D-аспарагинова киселина с фармацевтично качество
Количество

  • Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. Безплатна доставка за поръчки над 50 лв.

Предназначение:

Модулаторът на повишеното производство на тестостерон DAA Ultra от авторитетния еропейски производител Trec Nutrition предоставя максимален мускулен анаболизъм благодарение на уникалните качества на Д-аспартамовата киселина, притежаваща фармацевтично качество и имаща клинично доказан ефект.

Натуралното средство синтезира ендогенен тестостерон и помага на спортсмените да станат по-силни, издръжливи и мускулести.

•    1000 мг чиста Д-аспрартамова киселина в доза
•    Увеличава мускулната маса и поддържа метаболитната функция
•    Повишава нивата на отделяне на растежен хормон и свободен тестостерон

 

Как работи?

Д-аспартамовата киселина играе необичайно голяма роля за в подкрепа на работата на ендокринните жлези и нервната система, а ефективния препарат DAA Ultra съдържа ефективна дозировка оказваща положително влияние върху тези системи.

Удобната форма на капсули се абсорбира бързо от организма и усилва процеса на синтез на естествен тестостерон от холестерола. Високото ниво на този хормон в значителна степен повишава физическите възможности на спортистите, осигурява отлична стимулация на либидото при мъжете.

Тестостеронът е силен стероиден хормон, притежаващ ярко изразено анаболно действие, благодарение на който се осъществява активния синтез на протеини, а мускулните влакна се възстановяват и порастват бързо. Освен това този препарат няма нищо общо с рискованите стероиди, защото с това средство можете да повишите равнището на тестостерона, както е заложено в природата и няма да надвишите разумните рамки.

Революционният тестостеронов бустер има клинично доказан ефект и при това е лишен от негативни странични ефекти присъщи за медикаментозните хормонални средства.

Искате вашата мускулна маса да нараства по-бързо и не желаете да се примирявате с дължината на процеса на възстановяване след проведената тежка тренировка? Изпълнението на подобни задачи е напълно реално заедно с DAA Ultra.

Използвайте пълния си природен потенциал и забравете за опасните и нелегални препарати. Благодарение на работещата хранителна добавка в капсулна форма от Trec можете с успех да решите и най-амбициозните задачи на тежките тренировки и да станете по-силни и мускулести.

 

Начин на употреба:

Разтваря се препоръчителната дневна порция от продукта - 3 г 0,5 лъжички в 200 мл вода, в най-добрия случай сутрин след ставане.

Конкретни референции

Свързани продукти

(Има 27 други продукта в същата категория)