TREC NUTRITION TESTO(X)PACK - 30 сашета -

TREC NUTRITION TESTO(X)PACK - 30 сашета

117,00 лв.
  • Повишава производството на тестостерон и хормона на растежа
  • Матрица от билки, аминокиселини и минерали
  • Само 1 саше на ден
Количество

  • Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. Безплатна доставка за поръчки над 50 лв.

Предназначение:

Иновативния комплекс TESTO (X) PACK съдържа много мощни биологически компоненти, които способстват за отделянето на такива важни анаболни хормони като тестостерон и хормон на растежа.

Стимулацията на растежа и увеличаването на силовите възможности се постига благодарение на бързата регенерация на организма след завършване на тежката тренировка. Идеалната композиция от микроелементи на европейския производител Trec Nutrition съдържа изключително натурални екстракти с растителен произход, аминокиселиниминераливитамини, които в заедно образуват едно супер „оръжие“ за провеждането на свръхударна тренировка.

•    Повишава производството на тестостерон отвъд нормалните нива
•    Повишава либидото, издръжливостта и жизнеността в краткосрочен и дългосрочен план
•    Натрупвайте повече мускули и свалете повече мазнини, ускорява възстановяването

 

Как работи?

TESTO (X) PACK основно се препоръчва за опитни аматьори и професионални спортисти, като ефективен инструмент, който може да ги отведе отвъд „платото“ на достигнатите постижения, да им помогне да преодолеят умората и да достигнат ново ниво за себе си.

Интензивните тренировки са постоянен фактор за понижаването на жизнеността, да увеличават стреса върху тялото и да забавят напредъка на спорта и могат да дестабилизират имунната система на човека.

Ето защо е важно да имаме под ръка мощен и гъвкав инструмент, който може да предизвика прилив на сила и възстановява организма и този продукт помага на 100 процента. Специалният препарат от популярния бранд  Trec Nutrition, е един от най-ефективните в днешно време тестостеронови бустери с ярко изразени анаболно действиe. 

Време е да оцените мощта и максималната полза от главния хормон на силата, непосредствено въздействащ на резултатите от силовите тренировки.

Комплексният микс от натурални компоненти TESTO (X) PACK спомага за усилване на ефекта на хипертрофия на мускулните влакна, да забравите за разрушителните свойства на кортизола и приведете физическата си форма в оптимална кондиция. Синергичното действие на проверените компоненти на хранителната добавка гарантират положителен ефект.

 

Начин на употреба:

Приемайте 1 сашес 300 мл. вода 30 мин. преди лягане. За постигане на максимален ефект продуктът трябва да се използва системно за 4-6 седмици.

Конкретни референции

Свързани продукти

(Има 27 други продукта в същата категория)