OLIMP SPORT T 100 LTD EDITION / 120 caps. -

OLIMP SPORT T 100 LTD EDITION / 120 caps.

86,00 лв.

Механизмът на Т-100® LTD се основава, не само върху увеличаване на производството на тестостерон, но и върху максимално поддържане на свободната му форма в кръвта, чрез намаляване на превръщането му нежелани метаболити. 

Количество

  • Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. Безплатна доставка за поръчки над 50 лв.

Професионален тестостеронен бустер.

Механизмът на Т-100® LTD се основава, не само върху увеличаване на производството на тестостерон, но и върху максимално поддържане на свободната му форма в кръвта, чрез намаляване на превръщането му нежелани метаболити. 
Основата на продукта представлява патентован, стандартизиран екстракт от ашваганда (KSM-66). KSM-66 - повишава нивата на лутеинизиращия хормон (ЛХ) и тестостерона. KSM-66 е ефективен при лечение на безплодие, посредством подобряване на хормоналния профил в организма при мъжете. След 90 дни на приемане в доза 675 mg KSM 66 разпределен в три дози на ден. В групата, получаваща KSM-66 са получени следните резултати: повишаване на нивата на тестостерон и ЛХ със съответно 17% и 34%. ЛХ при мъжете е отговорен за функционирането на интерстициалните клетки, произвеждащи тестостерон. Освен това, в групата, получавала KSM-66 се наблюдава до 167% увеличение на сперматозоидите в еякулата, 53% увеличение на обема на спермата и 57% увеличение на подвижността на сперматозоидите. Подобряването на тези параметри са били минимални, в групата приемаща плацебо.

KSM-66 - увеличава количеството на чистата мускулна маса и ускорява възстановяването след тренировка. Консумацията на KSM-66 значително повишава мускулната маса и намалява мазнините в тялото, също допринася за ускоряването на темповете на регенерация след тренировка, чрез намаляване на серумния креатинин киназа - ензим, чиято концентрация в кръвта се увеличава, правопропорционално на уврежданията им. KSM-66 - намалява нивата на кортизол, подобрява устойчивостта на стрес, намалява чувството за депресия и тревожност.

В състава е включена и клинично тестваната D-аспарагинова киселина (DAA), естествено срещаща се в клетките на: надбъбречни жлези, панкреас, щитовидна жлеза, паращитовидната и до голяма степен в хипофизната жлеза и тестисите. Установено е, че D-аспарагинова киселина участва в освобождането на ЛХ и хормон на растежа от хипофизната жлеза, и тестостерон от тестисите.

За безпрецедентната ефикасност на T-100® LTD EDITION, също допринася, още един иновационен компонент - черен кимион. Изследвания показват положителното въздействие на растението върху нивата на тестостерон и качеството на спермата, а също така и върху нивата на триглицеридите и LDL холестерол.

За да се намали рискът от отрицателно въздействие на метаболитът на тестостерона - дихидротестостерон (ДХТ) в тялото на мъжа в T-100® LTD EDITION се използва екстракт от тиквено семе, което има защитно действие върху простатата и други органи, чувствителни към ДХТ.

Целият състав T-100® LTD EDITION е допълнен от цинков хелат. Този елемент спомага за поддържане на правилното ниво на тестостерон в кръвта. Освен това е инхибитор на два важни ензима в метаболизма на тестостерон: ароматазата – който превръща тестостерона в естрадиол и 5-α-редуктаза, който превръща тестостерона в ДХТ.

Предназначение:

Поддържа нормални нива на тестостерон в кръвта; увеличава размера на чистата мускулна маса; ускорява регенерацията; намалява нивото на кортизола и стреса; има защитно действие върху простатата и други органи, чувствителни към ДХТ(дехидротестостерон); поддържа нивата на холестерола и триглицеридите в нормални граници.

Доза: 1 капсула

Начин на употреба: 1 доза 4 пъти на ден по време на хранене с голямо количество вода.

Опаковка: 120 капсули

Конкретни референции

Свързани продукти

(Има 20 други продукта в същата категория)