Battery Nutrition Tribulus 1000 mg - 90 caps -

Battery Nutrition Tribulus 1000 mg - 90 caps

35,00 лв.
  • 1000мг екстракт от Трибулус Терестрис в 1 капсула
  • 40% съдържание на сапонини
  • Подпомага натуралното производство на тестостерон в тялото
  • Повишава либидото
  • Придава тонус
  • Подпомага изграждането на чиста мускулна маса
Количество

  • Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. Безплатна доставка за поръчки над 50 лв.

Battery Nutrition Tribulus е произведен от висококачествен екстракт от Трибулус Терестрис. Тази билка е по-позната у нас под името - Бабини зъби.
Всяка капсула от Battery Tribulus съдържа 1000мг екстракт от билката и е с концентрация на сапонини 40%, което ще рече 400мг сапонини в капсула.
Tribulus Terrestris е популярен растителен екстракт, който е бил използван от много различни култури по различни причини. Най-често е използван за повишаване на настроението, либидото и плодородието. В наши дни Трибулус Терестрис е широко използван от спортисти за повишаване на силата, тонуса и мускулната маса. Изследванията приписват тези ефекти на способността на трибулуса да увеличава натуралното производство на тестостерон.
Екстрактът от Трибулус Терестрис съдържа важни съединения, наречени сапонини, които поддържат естественото производство на тестостерон. Battery Tribulus съдържа цели 400мг сапонини в 1 капсула!

За кой е подходящ Battery Nutrition Tribulus?
Екстрактът от Трибулус е идеален за здрави спортисти и бодибилдъри, тъй като подобрява спортните показатели и подпомага изграждането на чиста мускулна маса. Battery Tribulus е натурална добавка, която повишава спортните ви постижения без никакви странични ефекти.

Начин на прием: Приемайте три пъти дневно по 1 капсула с храна. 1 сутрин, 1 на обяд и 1 вечер

 

Конкретни референции

Свързани продукти

(Има 20 други продукта в същата категория)