Prozis Lib-D Plus - 12 caps -

Prozis Lib-D Plus - 12 caps

27,00 лв.
  • 13 МОЩНИ съставки
  • СИНЕРГИЧНА формула
  • Богата на АМИНОКИСЕЛИНИ
  • Съдържа БИЛКОВИ ЕКСТРАКТИ
Количество

  • Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. Безплатна доставка за поръчки над 50 лв.

Ето един бърз преглед на различните елементи на формулата Lib-D Plus:

Минералът цинк допринася за поддържането на нормални нива на тестостерон в кръвта, както и за нормална плодовитост и репродукция.

Мака е известен също като Lepidium meyenii и перуански женшен. Използваният екстракт се получава от корена на това южноамериканско растение завод за максимална полза.

Дървото Ginkgo biloba има богата история в традиционната китайска медицина. Неговият екстракт е стандартизиран, за да се постигне точно това, което Lib-D Plus има за цел.

Корейският жен-шен се смята за оригинален вид женшен, на който се приписват известните ефекти на растението.

Сминдухът е билка, използвана за всякакви цели в традиционната китайска медицина. Стандартизиран до 20% сапонини, този екстракт е с изключително високо качество.

Екстрактът Tribulus terrestris, с до 95% сапонини, е много мощно вещество, което ще свърши работата си перфектно.

Damina е храст, от Южна и Централна Америка, официално наречен Тернера дифуза. Lib-D Plus притежава висококачествен екстракт от Damiana.

Индийският женшен е алтернативно име за Ашваганда, въпреки че научното му име е Withania somnifera. В медицината на Аюрведа тя често се използва като лечебна билка.

Catuaba означава "това, което дава сила" в Гуарани, език на местните южноамериканци, които приписват различни ефекти на тази билка.

Годжи плодовете, от вида Lycium barbarum, носят множество ползи според традициите на народната медицина на няколко азиатски страни.

D-аспарагиновата киселина е аминокиселина, която първоначално е била изолирана от сок от аспержи. За разлика от L-формата на аспарагиновата киселина, D-формата не се използва в биосинтеза, което определено е голям плюс за Lib-D Plus.

Начин на прием: Приемайте 1 капсула сутрин и 1 капсула вечер.

 

Конкретни референции

Свързани продукти

(Има 27 други продукта в същата категория)