SARMS PCT - 90 caps - Bodybuilt Labs (Терапия след по-дълъг цикъл с... -

SARMS PCT - 90 caps - Bodybuilt Labs (Терапия след по-дълъг цикъл със SARMs)

85,00 лв.

Търсите най-добрата терапия след цикъл? SARMs PCT 90 капсули е направен от естествени и безопасни съставки за защита на тялото ви, предпазва от страничните ефекти на повишениия естроген и подпомага запазването на трудно придобитата мускулна маса.

Количество

  • Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. Безплатна доставка за поръчки над 50 лв.

Какво представлява Sarms PCT?

Търсите най-добрата терапия след цикъл? SARMs PCT 90 капсули е направен от естествени и безопасни съставки за защита на тялото ви, предпазва от страничните ефекти на повишениия естроген и подпомага запазването на трудно придобитата мускулна маса.

 

Някои Sarms могат да бъдат леко потискащи за собственото производство на тестостерон, какъвто е Лигандрол, например. Терапията след цикъл е предназначена да върне вашия естествен тестостерон обратно до 100% и да гарантира, че резултатите по време на цикъла ще се запазят. Bodybuilt Labs разработиха този продукт специално за употреба след цикъл със SARMs или прохормони.

 

Какво се съдържа в  Sarms РСТ?

Екстракт от Ашваганда

Адаптогенна билка от Аюрведа, Ашвандандха или Соманияра се използва от векове за подобряване на физическата сила и подсилване на имунната система.

 

Подобрява семенните параметри и повишава либидото. Намалява нивата на кортизол, което подобрява функционирането на енергийните запаси в мускулната тъкан. Увеличава производството на тестостерон, особено в комбинация със силови тренировки.

Подобрява плътността на мускулната маса, възстановяването и силата.

Ашваганда съдържа много полезни вещества, сред които стероидни лактони, алкалоиди, холин, мастни киселини, аминокиселини, и различни захари. Незавивимо че листата и плодовете също имат ценни терапевтични свойства, коренът на растението е онази част, която най-често се използва в билковите продукти. Тя е източник на биологично активни вещества, благоприятно повлияващи функциите на дихателните пътища и кръвоносните съдове. Подкрепя имунната система и спомага за забавяне процесите на стареене. Съдържа мощни фитохимикали, които въздействат успокояващо на мозъка.

 

Екстракт от Tribulus Terrestris (сапонини 90%)

Растение с мощни лечебни свойства, Tribulus Terrestris е добре познато със способността си да намалява холестерола и кръвната захар.

 

Подобрява телесния състав чрез увеличаване на мускулите и намаляване на мазнините.

Подобрява либидото и сексуалната функция.

Повишава нивата на тестостерона.

Намалява подуването и поддържа здрав уринарния тракт.

Предотвратява увеличаването на холестерол в кръвта.

Намалява нивата на кръвната захар.

Предпазва от увреждане на кръвоносните съдове.

 

Екстракт от Rhodiola Rosea

Също известен като арктически корен, Rhodiola Rosea подсилва съпротивителните сили на тялото и подпомага борбата със стреса.

- Намалява стреса, умората и депресията.

- Подобрява настроението.

- Подобрява качеството на съня.

- Подобрява работоспособността.

 

Витамин Е

Витамин Е е необходим за поддържане на здравето и предотвратяване на широк спектър от заболявания.

 

- Поддържа имунната функция.

- Предпазва от възпаление.

- Мощен антиоксидант, който се бори със свободните радикали.

- Лекува или предотвратява суха, лющеща се кожа.

- Подпомага заздравяването на рани.

- Минимизира или предотвратява появата на белези.

- Предпазва от фини линии и бръчки.

 

Екстракт от Saw Palmetto

Сао Палмето наричат палмата джудже с научно наименование Serenoa repens, която расте почти по цялото югоизточно крайбрежие на САЩ.

Тя достига височина между два до четири метра, а растежът е изключително бавен, което определя и дългия й живот.

Смята се, че някои от екземплярите са на възраст над седем века. Плодовете на палмата са червеникаво-черни и големи, с мека плът, обгръщаща твърда ядка.

Доказани ползи:

Предпазва от доброкачествено увеличение на простатната жлеза;

Облекчава симптомите на възпаление при вече започнал процес на хиперплазия на простатата и забавя развитието на заболяването.

Предпазващият ефект се дължи на намаляване активността и метаболизма на мъжките полови хормони.

Приемът на екстракт от Сао Палмето е считан за отговорен за намалената активност на ензима 5-алфа редуктаза, който стимулира превръщането на тестостерона в по-активната му форма дихидростестостерон (DHT).

Последният е с високи нива при мъже със синдром на хиперплазия на простатата, като се счита за отговорен за свръхрастежа й.

Инхибирането (блокирането) на 5-алфа редуктазата предотвратява свръхрастежа на простатата. Пълно блокиране на нивата на 5-алфа редуктазата обаче все още не е постигнато.

Резултатите, които се придават на екстракта, са средно намаление от 32% на нивата на коварния ензим, без да се засягат нивата на тестостерона.

 

Предположения и недоказани твърдения:

Забавя растежа на карцином (рак) на простатната жлеза - има данни за възможни ползи, но са необходими допълнителни изследвания;

Повишава либидото - традиционната народна медицина, развивана от местното население, отглеждащо Сао Палмето, му придава свойства на мек афродизиак. Лицензираните терапевти смятат, че антисептичните свойства, които притежава екстрактът, подпомагат мъже с увеличена простата да водят по-добър сексуален живот. Това обаче не му придава свойствата на афродизиак.

Повишава производството на сперматозоиди - липсват убедителни доказателства, макар теоретично да се допуска възможност за такова въздействие;

Увеличава размера на гърдите при жени - налични са малко изследвания, най-вече с коктейли от билкови екстракти, водещи до съмнителни резултати;

Предпазва от загуба на коса - изследванията са недостатъчни и провеждани заедно с терапии и на други вещества.

 

Производител: Bodybuilt Labs Великобритания

Дозировка: 1-3 капсули на ден

Брой капсули в опаковката: 90

Съдържание в 3 капсули:

Ashwagandha Extract – 500 mg

Rhodiola Rosea Extract – 350 mg

Tribulus Terrestris Extract (Saponins 90%)  - 350 mg

Saw Palmetto Extract – 350 mg

Vitamin E – 100 mg

 

Начин на употреба:

3 капсули на ден: една сутрин, една на обед и една вечер. Препоръчва се приемът да е след ядене.

Конкретни референции

Свързани продукти

(Има 20 други продукта в същата категория)