NUTRIMIZE Anabol HGH - 100 caps. -

NUTRIMIZE Anabol HGH - 100 caps.

47,00 лв.

NUTRIMIZE Anabol HGH – За да извлечете всички потенциални анаболни предимствата на хормона на растежа, вземете мощния Anabol HGH от NUTRIMIZE Switzerland. Увеличете собственото производство на растежен хормон, необходим на всеки атлет. Освобождава мазнините за енергия.

Количество

  • Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. Безплатна доставка за поръчки над 50 лв.

NUTRIMIZE Anabol HGH – За да извлечете всички потенциални анаболни предимствата на хормона на растежа, вземете мощния Anabol HGH от NUTRIMIZE Switzerland. Увеличете собственото производство на растежен хормон, необходим на всеки атлет. Освобождава мазнините за енергия. Доставя аминокиселини в мускулните клетки за засилен синтез на протеини, намалява разграждането на протеина (анти-катаболизъм). Подобрява производството на мощния анаболен хормон IGF.

Заедно с тестостерона, хормонът на растежа е може би най-важният хормон за силовите спортисти. Растежният хормон (HGH) е уникален полипептиден хормон, секретиран от хипофизната жлеза. Докато най-високите нива на растежният хормон се секретират по време на сън, той също се освобождава на импулси през целия ден – от 9 до 29 пъти дневно. С напредване на възрастта, тези импулси са по-слаби и по-редки.

Максималното освобождаване е важно за силовите атлети, защото:
• Освобождава мазнини за горене и енергия.
• Транспортира аминокиселини в мускулните клетки за засилен синтез на протеини.
• Намалява разрушаването на протеина (анти-катаболизъм).
• Подобрява производството на IGF, другия мощен анаболен хормон.


Начин на употреба: 4 капсули дневно – 2 сутринта и 2 вечер преди лягане.

Конкретни референции

Свързани продукти

(Има 20 други продукта в същата категория)