OLIMP SPORT GOLD SALMON 12000 / 300 tabs -

OLIMP SPORT GOLD SALMON 12000 / 300 tabs

99,00 лв.

Olimp Gold Salmon 12000 Amino Mega предлага уникален продукт, съдържащ аминокиселини от Сьомга. В света на хранителните добавки не сте срещали нещо подобно, нали!

Количество

  • Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. Безплатна доставка за поръчки над 50 лв.

Защо аминокиселините от Сьомга са по-добри от стандартните аминокиселини от суроватъчни и млечни протеини?

1 Формулата е изцяло хидролизирана и аминокиселините са извлечени САМО от висококачествена северно атлантическа сьомга, поради високата хидролиза  аминокиселините се усвояват мигновено от организма

2 Хранителната добавка е хипоалергенна. Обикновено повечето алергични реакции причинени от протеини, са от протеини с тегло над 10 kDa, а протеините в Gold Salmon 12 000 Amino са с тегло не повече от 6.4 kDa.

3 Бионаличността на азота в аминокиселините от Сьомга е многократно по-висока. В сравнение със суроватъчния протеин изолат разликата е 74% в полза на аминокиселините от Сьомга.

4 Salmong Gold 12 000 Amino съдържат много повече есенциални аминокиселини и BCAA

5 Съдържат 3 пъти повече Аргинин и 6 пъти повече Пролин в сравнение със суроватъчния протеин изолат.

Gold Salmon 12000 Amino Mega Tabs® е най-високото качество на хидролизиран протеин от Северноатлантическа сьомга (SPH, ProGo ™), който осигурява моментално усвояване на аминокиселините. Най-значимите преимущества на Gold Salmon 12000 Amino Mega Tabs® пред другите продукти базирани на аминокиселини, са: 1) съдържа изключително високо хидролизирани протеини от северноатлантическа сьомга (ProGo ™), което води до неговото моментално усвояване и максимално ограничаване на алергичното действие на протеина; Алергичните реакции обикновено са причинени от протеини с тегло от 10 kDа или повече. Изследванията показват, че най-големите протеините в ProGo ™ не надвишават 6.4 kDа. Това е причината, поради която този хидролизат се класифицира като хипоалергенен, което означава, че има малък риск от причиняване на хиперреактивност на имунната система.

ProGo ™ се характеризира с незабавна абсорбция поради уникалната степен на хидролиза (50% от пептидите имат молекулна маса под 1000 Da и теглото на 99% от пептидите не надвишава 3000 Da). Благодарение на това, бионаличността на азот в аминокиселините е по-висока със 79%, 74% спрямо съответно суроватъчен протеин изолат и хидролизат на суроватъчен протеин. Освен това, абсорбцията на азот е много по-ефективна и продължава по-дълго, отколкото в случая на други подобни източници на протеини.((Fig.  1). Furthermore, as shown in Fig. 2.) Благодарение на това мускулите са наситени с аминокиселини много по-пълноценно. 2) има високо съдържание на екзогенни аминокиселини (ЕАА), включително BCAA; 3) има уникален аминокиселинен профил, с особено високо съдържание на л-аргинин и л-пролин, съответно 3 и 6 пъти по-висока в сравнение със суроватъчния протеин хидролизат (WPH); 4) изследвания показват, че ProGo ™, приложен в продължение на 42 дни при доза от шестнадесет грама / ден, води до повишаване на нивото на хемоглобина с 14.9% и намалява BMI с 5,9%, играещи важна роля в превенцията на затлъстяването и анемията; 5) ProGo ™ е произведен по начин, намаляващ миризмата на риба до минимум.

Gold Salmon 12000 амино Mega Tabs® отговаря на най-високите стандарти за високо протеинови продукти под формата на таблетки: - много висока доза (1500 mg) на незабавно резорбируеми аминокиселини в една таблетка Mega Tabs®; - съдържа профил на протеиногенни аминокиселини със значителна част от екзогенни аминокиселини (ЕАА), включително разклонено-верижни аминокиселини (BCAA), характеризиращ се със силен анаболен и анти-катаболен ефект; - минимално съдържание на мазнини (по-малко от 0,1 грама) за всяка препоръчителна порция.

Очаквани ефекти от Gold Salmon:

  • Тласък за мускулен растеж;
  • Иновативна формула с аминокиселини от сьомга;
  • Лесно дозиране и прием;
  • Висока ефективност;
  • Пълна гама аминокиселини;
  • Регенериране на мускулите;
  • Над 5000 мг аминокиселини на доза.

Състав на Gold Salmon 12000 Amino:

Продуктът съдържа 90% хидролизиран протеин от Северноатлантическа сьомга. Всяка доза от 4 табл. съдържа 5000 мг аминокиселини. Сред тях се намират есенциални и BCAA, които са изключително важни за физическото възстановяване. Наред с това дават нужния стимул за синтез на протеини и мускулно изграждане, възстановяване и подхранване.

Формулата се предлага във вид на таблетки, лесни за съхранение, дозиране и прием. Осигурете си качествени добавки, храна, редовни тренировки и достатъчно почивка, а резултатите няма да закъснеят – релефно, силно и здраво тяло.

Начин на употреба на Gold Salmon 12000:

Една-две дози (съответно 4-8 табл.) дневно, между храненията и с достатъчно вода. В тренировъчен ден приемайте преди и след тренировка по 1 доза.

Конкретни референции

Свързани продукти

(Има 17 други продукта в същата категория)