TREC NUTRITION CREATRIX POWDER - 250 грама -

TREC NUTRITION CREATRIX POWDER - 250 грама

30,00 лв.
  • Мощно анаболно и енергийно действие
  • Най-ефективният креатинмонохидрат
  • Оригинален CREAPURE® във всяка доза
Количество

  • Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. Безплатна доставка за поръчки над 50 лв.

Предназначение:

Най-чистия креатин монохидрат обогатен с висококачествената алфа-липоева киселина и изключително полезния витамин B1 обезпечават бърз прираст на сила и издръжливост за всеки сериозен спортист. Креатинът в състава на Creatrix се явява отлично допълнение към здравословната диета на всеки сериозен спортист настроен да постигне желаните резултати.

Това вещество се счита лидер в безопасното и бързо стимулиране на растежа на нови мускулни влакна и увеличение на силата и мощта. 

•    Клинично доказан, безопасен и ефективен
•    За тези, които търсят начин да подобрят ефикасността си в залата
•    Интензивна оксигенация на мускулната тъкан

 

Как работи?

Чрез задръжката на вода в мускулната тъкан, креатинът по този начин допринася за подхранването на мускулните клетки и повишава синтеза на протеини след интензивни физически натоварвания. Креатинът в състава на Creatrix се отличава с пълноценно усвояване от тялото, а също и значителната му безопасност, което прави тази хранителна добавка изключително ефективна за изграждането на хармонично развито и мускулесто тяло.

Aлфа-липоевата киселина ефикасно допълва организма на активно трениращите спортисти с гликоген, който действа подобно на инсулина и усилва анаболното действие на този продукт. Проведените научни изследвания и опита в практическото използване на тази хранителна добавка доказва неговата висока производителност и безопасност. 

Creatrix еднозначно влиза в числото на задължителните за приемане добавки, с помощта, на които можете редовно да повишавате работните тежести в спортната зала.

Ефикасният креатин монохидрат Creapure, съдържащ се в комплекса Creatrix, е произведен в лабораториите на авторитетната немска компания AlzChem Trostberg GmbH.

Ненадминатата потентност на този креатин помага бързо да се справите с такива цели, като увеличаване на размера на мускулните влакна, повишение на силовите възможности и издръжливостта и гарантират бързо възстановяване на тялото след интензивна тренировка, Aлфа-липоевата киселина и високо продуктивния витамин B1 още повече усилват действието на тази супер хранителна добавка от Trec Nutrition и повишава степента на усвояване на всички микроелементи включени в състава на продукта.

 

Начин на употреба:

Препоръчителният дневен прием е 4 капсули 2 пъти дневно, приемани с 300 мл. вода или 5 г (1 лъжица), разтворени в 250 мл. вода или сок.

В тренировъчни дни: 1 доза 30 мин. преди тренировка и 1 доза след тренировка.

В нетренировъчни дни: 1 доза 15 мин. преди закуска и 1 доза 15 мин. преди последното хранене за деня.

Конкретни референции

Свързани продукти

(Има 25 други продукта в същата категория)