NANOX KRE-ALKALYN - 750 mg. - 120 caps. -

NANOX KRE-ALKALYN - 750 mg. - 120 caps.

57,00 лв.

Kre – Alkalyn® е първият и единствен креатин, който не се превръща в креатинин, преди да достигне до мускулите. Благодарение на тази характеристика Kre – Alkalyn избягва задържане на вода, при употребата му не е нужна разтоварваща фаза, намалява мускулната скованост и болка, и е отговорен за дълготрайно мускулно напомпване.

Количество

  • Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. Безплатна доставка за поръчки над 50 лв.
Kre – Alkalyn® е световно известно име в света на спортните хранителни добавки. Kre – Alkalyn® капсули съдържат 750 мг киселинно-устойчив висококачествен креатин. Kre – Alkalyn® е първият и единствен креатин, който не се превръща в креатинин, преди да достигне до мускулите. Благодарение на тази характеристика Kre – Alkalyn избягва задържане на вода, при употребата му не е нужна разтоварваща фаза, намалява мускулната скованост и болка, и е отговорен за дълготрайно мускулно напомпване.
Nanoх е избрал да използва за оригиналния Kre-Alkalyn съставка в нейната най- чиста форма за постигане на максимален ефект от приема на продукта.
Kre-Alkalyn е задължителна за прием хранителна добавка за всички силови спортисти.
Препоръчителен прием: Вземете 4 капсули дневно половин час преди тренировка . В дните без тренировки приемайте 4 капсули за предпочитане преди обед между храненията.
Опаковка: 120 Vкапсули

Конкретни референции

Свързани продукти

(Има 18 други продукта в същата категория)