OLIMP SPORT CREATINE MONOHYDRATE CREAPURE / 1000 gr. -

OLIMP SPORT CREATINE MONOHYDRATE CREAPURE / 1000 gr.

62,00 лв.

Olimp Creatine Monohydrate Powder Creapure ® е хранителна добавка, съдържаща 100% микронизиран креатин монохидрат креапюр под формата на прах, която има по-добра разтворимост и усвояместо в сравнение с традиционния креатин монохидрат.

Количество

  • Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. Безплатна доставка за поръчки над 50 лв.

Olimp Creatine Monohydrate Powder Creapure®  стимулира покачването на мускулна маса, увеличава силата и съкращава времето за възстановяване.

Ако търсите хранителна добавка креатин монохидрат, най-добрият избор е Creapure® /Креапюр, защото това е утвърденият стандарт за качество. Това  е патентована форма на Креатин монохидрат, произведен от AlzChem, Германия и се отличава с гаранция за чистота – минимум 99,95%! Ето затова Creapure® се признава за най-чистият и висококачествен креатин монохидрат в световен мащаб! Произвежда се чрез стриктен процес, което гарантира, че е без примеси и странични продукти

Употребата на креатин увеличава съдържанието на фосфокреатин, което позволява бързият синтез на АТФ. Това е директният източник на енергия, който допринася за увеличаване на интензивността и ефикасността на мускулите.

Защо креатинът е толкова популярен сред спортистите?   

В мускулите креатинът се свързва в креатинфосфат, от който се произвежда АТФ (аденозин трифосфат). АТФ е първият източник на енергия по време на високоинтензивни натоварвания. Високата концентрация на креатин стимулира протеиновия синтез и предпазва мускулите от разграждане.
Колкото повече креатин се намира във вашите мускули, толкова повече АТФ се генерира.А по – голямото количество произведен АТФ, означава повече енергия за мускулите. Това ще Ви помогне да получите експлозивна мощ и повишена издържливост. Също така, креатин монохидрата в Olimp Creatine Monohydrate Powder Creapure®, ще ви помогне да се възстановявате по – бързо и ефективно.

Освен това когато тренирате в мускулите се отделя млечна киселина, която причинява мускулна треска. Креатин монохидрата има способността да ограничава това натрупване. Ето защо, приемайки Olimp Creatine Monohydrate Powder Creapure®  вие ще сте защитени от мускулни болки след тренировката.

Olimp Creatine Monohydrate Powder Creapure®  е предназначен за хора, които се занимават със вдигане на тежести, спринтове, скокове, бодибилдинг, бягане на средни разстояния, спортни състезания за издръжливост и други.

Начин на употреба: Смесете 1 доза (3гр.) със 150-250мл. вода и консумирайте 1-2 пъти дневно. В тренировъчен ден: сутрин и след тренировка. В нетренировъчен ден: 1 доза сутрин. Внимание!: Може да се увеличи теглото. Да не се използва от деца и бременни жени.

Опаковка: 1000 g.

Конкретни референции

Свързани продукти

(Има 25 други продукта в същата категория)