KFD Premium Creatine, 500 гр. -

KFD Premium Creatine, 500 гр.

21,50 лв.
  • Над 20 супер вкуса
  • Повишава нивата на АТФ
  • Подпомага изграждането на чиста мускулна маса
  • Доказано увеличава силата и издръжливостта
Количество

  • Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. Безплатна доставка за поръчки над 50 лв.

KFD Premium Creatine е хранителна добавка, съдържаща 100% чист креатин монохидрат с микронизация 200 меша.

Основната функция на креатина е производство на енергия за процесите на тялото и възстановяването на енергийните нива на АТФ. Анти катаболните свойства на креатина се изразяват в подобряването на регенерацията на мускулите по време на дългите изтощителни тренировки. Креатинът помага за по-бързото възстановяване на нивата на АТФ между сериите, което води до повишена сила и експлозивност по време на тренировката. Освен това креатинът хидратира мускулната клетка, което прави вида на мускулите по-обемен и плътен. Запомнете, креатинът хидратира МУСКУЛНИТЕ клетки, много хора бъркат този факт за креатина и се притесняват от подкожна задръжка на вода - подкожната задръжка на вода се дължи изключително на високия въглехидратен прием, а не на приема на креатин.

Благодарение на безспорните си ефекти - увеличаване на нивата на АТФ, увеличаване на силата, увеличаване на чистата мускулна маса - креатинът се счита за една от най-ефективните хранителни добавки.

Креатинът е една от най-изследваните спортни хранителни добавки и с добавянето и към вашия режим можете да очаквате - повече сила, по-добро възстановяване, по-плътна мускулатура и покачване на чиста мускулна маса.

Начин на прием: Разтворете една доза - 5гр (1 лъжичка) в 200мл вода или сок. Използвайте според индивидуалните ви нужди или 2 пъти дневно - преди и след тренировка или сутрин и преди хранене.

При завършване на поръчката, под Вашите данни, моля пишете от кой вкус желаете:

Тропически плодове / неовкусен / лимонада / ананас / диня / зелена ябълка / кола / ананас и портокал / ябълка и круша / портокал и грейпфрут / гренадин / бира / ябълка и череша / кактус / киви и касис / портокал и лимон / енергийна напитка / коктейл: sex on the beach 

Конкретни референции

Свързани продукти

(Има 23 други продукта в същата категория)