Продукт

NANOX Recuplex, 800 gr.

79,00 лв.

NANOX RECUPLEX е професионална напитка за възстановяване, която предлага оптимален баланс между въглехидрати, протеини и електролити.

Нов продукт

Количество

Активните спортисти губят вода и електролити по време на тренировка или състезание и изразходват много енергия, което води до изчерпване на резервите от въглехидрати и протеини.
Така, че всяка професионална напитка за възстановяване има за цел попълване на всички тези елементи по ефективен начин и трябва да вкара в организма:
Вода, с цел да се компенсира загубата на течности
Въглехидрати, с цел възстановяване запасите от гликоген
Протеини, които да върнат резервите на аминокиселини до правилно ниво
Електролити за възстановяване на солевия баланс на организма и ускоряване на рехидратацията
Правилният баланс на всички тези елементи в една напитка е много важен. Прекомерната добавка на сол по време на или след тренировка може да доведе до стомашно-чревни смущения, причинява увреждане на баланса на течности и може да причини спазми. Твърде високото количество въглехидрати забавя изпразването на стомаха, което води до чувство на тежест, и се забавя усвояването на течностите. Така че оптималният баланс между четирите основни елементи в една напитка за възстановяване е изключително важен!
NANOX RECUPLEX е професионална напитка за възстановяване, която предлага оптимален баланс между въглехидрати, протеини и електролити.
На първо място, RECUPLEX е изотонична напитка с осмоларитет от 250 mOsmol /л, което отговаря на осмоларитета на здраво, добре хидратирано тяло в покой. Този изотоничен характер е най-добрата гаранция за правилното и бързо усвояване на вода при пиене и за ускоряване на възстановяването. Един спортист, който губи между 3-6 % течност ще има спад в издръжливостта и силата с почти 30% и ще се нуждае от продължително време за възстановяване, освен ако не прави перфектна рехидратация след тренировка.
RECUPLEX представя 54 грама въглехидрати на литър напитка. В идеалния случай възстановяващата напитка съдържа между 40 и 80 грама въглехидрати, разделени на бързо, средно и бавно абсорбиращи се въглехидрати. RECUPLEX съдържа декстроза, фруктоза, захароза, малтодекстрин, царевична скорбяла и два модерни с продължително действие въглехидрати: палатиноза и трехалоза.
Това дава пълен спектър от въглехидрати за цялостно попълване на гликогена и енергията. Шведски изследователи демонстрират, че попълване със смес от повече от 5 въглехидрати води до зареждане с повече от 60% гликогенов резерв в сравнение с по-малко от 20% декстроза или малтодекстрин самостоятелно.
RECUPLEX съдържа 21% протеин с PEPTOPRO®, ултра хидролизиран казеин протеин като основен източник, заедно със суроватъчен изолат и с L-глутамин за максимално възстановяване на аминокиселините.
Накрая RECUPLEX съдържа оптимизирана комбинация от електролити за подобряване на храносмилането и усвояването на въглехидратите и водата. Електролитите имат двойно лице: след интензивни физически усилия е нужно да запълним запасите от електролити, но твърде високата концентрация на електролити има отрицателен ефект и забавя изпразването на стомаха.
Натрият е един от основните електролити и е необходим в състава на всяка добра напитка за възстановяване. За абсорбцията на всяка молекула глюкоза е нужна молекула натрий. Натрият и глюкозата заедно стимулират поемането на водата.
RECUPLEX съдържа малка част натриев хлорид и голяма порция натриев цитрат, и по този начин е богат на натрий, но беден на хлор.
Препоръчителен прием: Разтворете 40 грама прах (1 мерителна лъжичка) в 500 мл вода, за да получите изотонична напитка. Приемайте преди и по време на физическо натоварване.
Опаковка: 800 г

Напишете отзив

NANOX Recuplex, 800 gr.

NANOX Recuplex, 800 gr.

NANOX RECUPLEX е професионална напитка за възстановяване, която предлага оптимален баланс между въглехидрати, протеини и електролити.

Свързани продукти

126,80 лв.

Благодарение на своите висококачествени съставки в оптимани дози SLIN-Rx на премиум бранда MUSCLE RAGE е най-ефективният продукт на пазара, който вкарва глюкозата директно в мускулите, имитирайки действието на хормона инсулин.

118,00 лв.

King Test на премиум бранда MUSCLE RAGE е един от най-ефикасните тестостеронови бустери на пазара, създаден с най-висококачествените съставки в оптимални количества.

119,80 лв.

Nattybol на премиум бранда MUSCLE RAGE представлява малко известния в България продукт Лаксогенин (5a-hydroxy-laxogenin) – растителен стероиден сапонин, който напълно натурално повишава азотния баланс и протеиновия синтез в организма, като успешно замества по-леките анаболни стероиди Анавар и Стромба.

117,60 лв.

REGENERATE на премиум бранда MUSCLE RAGE е уникален продукт, стимулиращ тялото по естествен начин да произвежда повече тестостерон и потискащ естрогена. Продуктът е специално създаден за следстероидна терапия, но може да бъде използван успешно от всеки един трениращ.

121,50 лв.

INTRA ELITE на премиум бранда MUSCLE RAGE е най-пълноценният продукт за възстановяване и енергия по време на самата тренировка, без никакви въглехидрати!

99,60 лв.

HYBRID на премиум бранда MUSCLE RAGE е върховна предтренирочвъчна / изгаряща мазнините формула, носеща много енергия и предизвикваща изключителна термогенеза.

108,00 лв.

ANNIHILATE на премиум бранда MUSCLE RAGE е екстремен естрогенен блокер, който придава релефен, твърд и плътен вид на мускулите.

130,00 лв.

Стенаболик (наричан също SR9009) всъщност е Rev-ErbA лиганд (Rev-ErbA е вид протеин в човешкото тяло, който е част от семейството на ядрените рецептори. При употребата му се наблюдава ускорено изчистване от мазнини, по – висока издръжливост и много други. Това е едно от най – новите открития във фармакологията и бързо набира огромна популярност сред...

23,00 лв.

Благоприятства работата на организма, генерирането на повече енергия, здравината на клетъчните мембрани. Допринася за забавяне на стареенето на клетките и оптимизирането на сърдечните функции.

26,00 лв.

Трибулус е ползваната от хилядолетия билка Бабини Зъби. Тя е сред най-добрите средства за повишаване естествения синтез на тестостерон в мъжкото тяло.

15,00 лв.

100% натурално фъстъчено масло! Не съдържа никаква добавена захар, палмово масло или сол! Отличен източник на здравословни мазнини и белтъчини във всяка диета. Подпомага понижаването на лошия холестерол и намалява риска от сърдечносъдови заболявания.

27,00 лв.

AAKG 1100 XTRA CAPS на Allnutrition е съединение на аминокиселината Аргинин с Алфа-Кетоглутарат. Аргининът е условно заменима аминокиселина като тя може да се синтезира в тялото при определени условия. Аргининът играе важна роля в редица процеси, сред които са нивата на азотния оксид, васкуларизацията, секретиране на хормон на растежа и сваляне на...

35,00 лв.

Комбинация от бета-аланин, таурин и пиридоксин хидрохлорид в свободна форма. Подобрява енергийните нива и взривността по време на интензивни физически натоварвания.

70,00 лв.

100%-ов Л-глутамин в свободна форма на прах, неовкусен. Спомага за изграждане и запазване на мускулната маса и за нормалното функциониране на костите. Продуктът е специално разработен за по-добро усвояване и отлични резултати!

44,00 лв.

Детоксикиращи веган капсули, съобразени изцяло с женския метаболизъм. Допринасят за нормалното функциониране на имунната система, метаболизма и сърцето. Ниацинът, селенът и биотинът допринасят за доброто състояние на косата, кожата и ноктите. 

23,00 лв.

Цитратна + карбонатна форма на магнезий Много по-ефективна форма на магнезий от повечето продукти на пазара* Активира над 300 ензима Спомага за намаляването на мускулните спазми и крампи* Полезен за регулирането на налягането в кръвоносните съдове и мускулите*

34,00 лв.

Спомага за нормалното функциониране на простатата Специална формула за мъже, за поддържане на здрава простата Повлиява положително функциите на простатата Силно антибактериално и диуретично действие Добра за ограничаване уголемяването на простатата Помага за облекчаване на проблемите на уринарния тракт Работи положително за подобряване на сексуалната...

46,00 лв.

Синбиотик със 17 милиарда живи бактерии Пробиотична комбинация от 11 съществени щама Благоприятно влияе след антибиотично лечение Съдържа естествен пребиотичен  компнонент - инулин от агаве и цикория Подпомага храносмилателната система, имунитета и развитието на "добри бактерии"

46,00 лв.

Подпомага обмяната на веществата. Подходящ за мъже и жени Натурална формула за изгаряне на мазнините + Гуарана Подпомага изгарянето на натрупаните мазнини и намалява теглото Намалява нивата на лошия холестерол и триглицеридите Има положителен ефект срещу газове и подуване

25,00 лв.

Поддържа сърдечно-съдовата, нервната и мускулната системи. Предпазва от остеопороза. Допринася за здравето на костите и зъбите. Подобрява настроението и помага срещу слабост и умора.

36,90 лв.

Положителен ефект върху храносмилателната система и метаболизма Стимулира детоксикацията на тялото* Съставки с естествено противовъзпалително действие Подпомага засилването на естествените съпротивителни сили на организма* 100% БИО: куркума (95% куркумин) + черен пипер (5% пиперин)

37,00 лв.

Естествено антиоксидантно действие Помага за прочистването на черния дроб от токсини Има енергизиращ ефект върху цялото тяло Спомага за регулирането на кръвната захар и благоприятства намаляването нивата на лошия холестерол Природен стимулатор през периоди на недостиг на желязо

38,00 лв.

Богата на микроелементи. Супер храна. Мощен имуностимулант Съдържа синьозелени водорасли спирулина за здравословно и питателно храненe Спомага за детоксикирането и прочистването на организма от токсини и тежки метали Действа противовъзпалително срещу инфекции и настинки

46,00 лв.

Био хранителна добавка Съдържа 15 съществени биосъставки, необходими за човешкото тяло Помага за по-бързото възстановяване след болест* Спомага за намаляване на кръвното налягане, нивата на кръвната захар и холестерола* Жизненоважни витамини, минерали и микрохранителни вещества

34,00 лв.

Подпомага правилното функциониране на уринарния тракт Формула за поддържане на киселинно-алкалното равновесие на организма Диуретичен, противовъзпалителен и антибактериален ефект Влияе положително при хронични инфекции на пикочните пътища Ефикасно средство за алкализиране на урината до физиологичните стойности Безвредно за диабетици

65,00 лв.

Натурален комплекс за бъдещи майки За нуждите на жени страдащи от безплодие и за жени в бременност Подпомага подготовката на организма за бременността, чрез жизненоважни храни и добавки Помага в защитата срещу оксидативен стрес Верен помощник в подготовката на организма за предстояща бременност