Продукт

RELAX - емоционлано равновесие, по-малко стрес и по-спокоен сън, Vital Concept

28,00 лв.

 • Натурален комлекс за активни хора, изложени често на стресова среда
 • Натурална формула за облекчаване на тревожността
 • Подпомага спокойния сън
 • Спомага за подобряване на настроението, премахване на тревожността и умората
 • Влияе положително на нервното напрежение и раздразнителността
 • Благоприятства нивата на серотонин – „ хормона на щастието "

Нов продукт

Количество

Чаша вино до камината и лек джаз или вана, пълна с балончета - усещане за спокойствие. Всичко това в една капсула.

RELAX е продукт със синергично действие , който е създаден, за да съдейства облекчаването на стреса и успокояването на нервната система . Той има успокояващ, обезболяващ и спазмолитичен ефект .

RELAX може да действа положително върху настроението , да намали умората и да окаже благоприятно влияние върху нервното напрежение и раздразнителността.

Капсулите RELAX:

 • Спомагат за намаляването на умората и изтощението и нормалното функциониране на нервната система.
 • Помагат за връщането на доброто настроение в ежедневието.
 • Увеличават съпротивителните сили на организма.
 • Допринасят за облекчаването на симптомите, причинени от психологически проблеми .
 • Помагат за по-добър сън.
 • Подпомагат регулирането на високото кръвно налягане при нервност.
 • Ефикасни при леки депресии.

 

Препоръчителен прием: 2 (две) капсули дневно с много течности.

Съдържание на една опаковка: 60 растителни капсули

 

Какво съдържа

 

Рутин

Рутинътевидбиофлавоноид, намиращсевчерниячай, елдатриците, многоцитрусовиплодовеидоривобелкитенаябълката. ПомаганаорганизмадаусвоявавитаминС. Тойеантиоксидант, коитосеборисвреднитесвободнирадикаливорганизмаигинеутрализира.

Какао

Eкстрактътоткакаопомагазаподобряваненакогнитивнитеидвигателнитефункции. Намаляварискаотсърдечно-съдовизаболяванияиподдържаздраветонасърцето. Освентова, високотосъдържаниенатеоброминподобряваметаболизма, ивзаимодействадобрескофеина, заускоряваненаразгражданетонамазнините.Пасифлора

Пасифлоратасеизползвавслучаинаразстройстванасъня (инсомния), стомашниразстройствапричинениотнеспокойствиеинервност, кактоиприобикновенатревожност. Помагазанамаляваненакръвнотоналягане, тъйкатосъдържаантоцианин.

 

Състав и важна информация

Активни съставки

за
100 грама

2 капсули
(дневна доза)

% от Препоръчителния
дневен прием
NRV*

Витамин B2

83,77 mg

1,4 mg

100%

Витамин B1

76,47 mg

1,28 mg

116,18%

ВитаминB6

96,17 mg

1,61 mg

114,80%

Витамин B12

0,18 mg

3,00 µg

120%

Биотин

3,00 mg

50,00 µg

100%

Фолиева киселина (Витамин B9)

11,98 mg

200 µg

100%

Витамин B3

478,69 mg

8,00 mg

50%

Витамин B5

374,34 mg

6,26 mg

104,27%

Витамин C

4,79 g

80,00 mg

100%

Витамин D3

0,30 mg

5,00 µg

100%

Калий

10,8 g

180,00 mg

9,00%

Магнезий

15,0 g

250,00 mg

66,7%

Ликопен

119,67 mg

2,00 mg

**

Рутин

2,27 g

38,00 mg

**

Теобромин

454,76 mg

7,60 mg

**

L-триптофан

2,40 g

40,00 mg

**

Пасифлора

2,40 g

40,00 mg

**

 

* ПроцентотпрепоръчителниядневенприемсъгласноРегламент (ЕС) 1169/2011

**НяманаличнапрепоръканаЕСзареферентнистойности.

 

Хранителни стойности

за
100 грама

2 капсули
(дневна доза)

Енергийна стойност

79 kcal / 332 kJ

1 kcal / 4 kJ

Общо мазнини

<0,1 g

<0,1 g

Oот които - наситени мастни киселини

<0,1 g

<0,1 g

Въглехидрати

13,8 g

0,23 g

от които - захари

<0,1 g

<0,1 g

Фибри

0,16 g

<0,1 g

Белтъчини

2,4 g

<0,1 g

Сол

0,22 g

<0,1 g

 

Всичкистойностиподлежатнаобичайнитезаестественитепродуктиотклонения.

 

Съставки: магнезиевоксид, калий, обвивканакапсулата: хидроксипропилметилцелулоза (растителна), аскорбиновакиселина, ликопен, рутин, екстрактоткакао (19% теобромин), L-триптофан, пасифлоранапрах, никотинамид, калциев D-пантотенат, цианокобаламиннаманитол, холекалциферол, пиридоксинхидрохлорид, тиаминхидрохлорид, рибофлавин, фолиевакиселина, биотин.

Препоръчителенприем: 2 (две) капсулидневносмноготечности.

Съдържаниенаеднаопаковка: 60 растителникапсули

Тегло: 50,1 грама

Декларации: Тозипродуктнесъдържагенномодифицираниорганизмииглутен.

ИзползванитеопаковъчниматериалисавсъответствиесЕвропейскиярегламентзаматериалите, предназначенизаконтактсхрани.

Важнаинформация: Тазихранителнадобавканеезаместителнабалансиранотоиразнообразнохраненеиздравословнияначиннаживот.

Ненадвишавайтепрепоръчанатадневнадоза.

Пазетеотмалкидеца.

Начиннасъхранение: Съхранявайтенахладно, сухоитъмномясто. Затваряйтедобреследвсякаупотреба.

Напишете отзив

RELAX - емоционлано равновесие, по-малко стрес и по-спокоен сън, Vital Concept

RELAX - емоционлано равновесие, по-малко стрес и по-спокоен сън, Vital Concept

 • Натурален комлекс за активни хора, изложени често на стресова среда
 • Натурална формула за облекчаване на тревожността
 • Подпомага спокойния сън
 • Спомага за подобряване на настроението, премахване на тревожността и умората
 • Влияе положително на нервното напрежение и раздразнителността
 • Благоприятства нивата на серотонин – „ хормона на щастието "

Свързани продукти

126,80 лв.

Благодарение на своите висококачествени съставки в оптимани дози SLIN-Rx на премиум бранда MUSCLE RAGE е най-ефективният продукт на пазара, който вкарва глюкозата директно в мускулите, имитирайки действието на хормона инсулин.

118,00 лв.

King Test на премиум бранда MUSCLE RAGE е един от най-ефикасните тестостеронови бустери на пазара, създаден с най-висококачествените съставки в оптимални количества.

119,80 лв.

Nattybol на премиум бранда MUSCLE RAGE представлява малко известния в България продукт Лаксогенин (5a-hydroxy-laxogenin) – растителен стероиден сапонин, който напълно натурално повишава азотния баланс и протеиновия синтез в организма, като успешно замества по-леките анаболни стероиди Анавар и Стромба.

117,60 лв.

REGENERATE на премиум бранда MUSCLE RAGE е уникален продукт, стимулиращ тялото по естествен начин да произвежда повече тестостерон и потискащ естрогена. Продуктът е специално създаден за следстероидна терапия, но може да бъде използван успешно от всеки един трениращ.

121,50 лв.

INTRA ELITE на премиум бранда MUSCLE RAGE е най-пълноценният продукт за възстановяване и енергия по време на самата тренировка, без никакви въглехидрати!

99,60 лв.

HYBRID на премиум бранда MUSCLE RAGE е върховна предтренирочвъчна / изгаряща мазнините формула, носеща много енергия и предизвикваща изключителна термогенеза.

108,00 лв.

ANNIHILATE на премиум бранда MUSCLE RAGE е екстремен естрогенен блокер, който придава релефен, твърд и плътен вид на мускулите.

130,00 лв.

Стенаболик (наричан също SR9009) всъщност е Rev-ErbA лиганд (Rev-ErbA е вид протеин в човешкото тяло, който е част от семейството на ядрените рецептори. При употребата му се наблюдава ускорено изчистване от мазнини, по – висока издръжливост и много други. Това е едно от най – новите открития във фармакологията и бързо набира огромна популярност сред...

23,00 лв.

Благоприятства работата на организма, генерирането на повече енергия, здравината на клетъчните мембрани. Допринася за забавяне на стареенето на клетките и оптимизирането на сърдечните функции.

26,00 лв.

Трибулус е ползваната от хилядолетия билка Бабини Зъби. Тя е сред най-добрите средства за повишаване естествения синтез на тестостерон в мъжкото тяло.

15,00 лв.

100% натурално фъстъчено масло! Не съдържа никаква добавена захар, палмово масло или сол! Отличен източник на здравословни мазнини и белтъчини във всяка диета. Подпомага понижаването на лошия холестерол и намалява риска от сърдечносъдови заболявания.

27,00 лв.

AAKG 1100 XTRA CAPS на Allnutrition е съединение на аминокиселината Аргинин с Алфа-Кетоглутарат. Аргининът е условно заменима аминокиселина като тя може да се синтезира в тялото при определени условия. Аргининът играе важна роля в редица процеси, сред които са нивата на азотния оксид, васкуларизацията, секретиране на хормон на растежа и сваляне на...

35,00 лв.

Комбинация от бета-аланин, таурин и пиридоксин хидрохлорид в свободна форма. Подобрява енергийните нива и взривността по време на интензивни физически натоварвания.

70,00 лв.

100%-ов Л-глутамин в свободна форма на прах, неовкусен. Спомага за изграждане и запазване на мускулната маса и за нормалното функциониране на костите. Продуктът е специално разработен за по-добро усвояване и отлични резултати!

44,00 лв.

Детоксикиращи веган капсули, съобразени изцяло с женския метаболизъм. Допринасят за нормалното функциониране на имунната система, метаболизма и сърцето. Ниацинът, селенът и биотинът допринасят за доброто състояние на косата, кожата и ноктите. 

23,00 лв.

Цитратна + карбонатна форма на магнезий Много по-ефективна форма на магнезий от повечето продукти на пазара* Активира над 300 ензима Спомага за намаляването на мускулните спазми и крампи* Полезен за регулирането на налягането в кръвоносните съдове и мускулите*

34,00 лв.

Спомага за нормалното функциониране на простатата Специална формула за мъже, за поддържане на здрава простата Повлиява положително функциите на простатата Силно антибактериално и диуретично действие Добра за ограничаване уголемяването на простатата Помага за облекчаване на проблемите на уринарния тракт Работи положително за подобряване на сексуалната...

46,00 лв.

Синбиотик със 17 милиарда живи бактерии Пробиотична комбинация от 11 съществени щама Благоприятно влияе след антибиотично лечение Съдържа естествен пребиотичен  компнонент - инулин от агаве и цикория Подпомага храносмилателната система, имунитета и развитието на "добри бактерии"

46,00 лв.

Подпомага обмяната на веществата. Подходящ за мъже и жени Натурална формула за изгаряне на мазнините + Гуарана Подпомага изгарянето на натрупаните мазнини и намалява теглото Намалява нивата на лошия холестерол и триглицеридите Има положителен ефект срещу газове и подуване

25,00 лв.

Поддържа сърдечно-съдовата, нервната и мускулната системи. Предпазва от остеопороза. Допринася за здравето на костите и зъбите. Подобрява настроението и помага срещу слабост и умора.

36,90 лв.

Положителен ефект върху храносмилателната система и метаболизма Стимулира детоксикацията на тялото* Съставки с естествено противовъзпалително действие Подпомага засилването на естествените съпротивителни сили на организма* 100% БИО: куркума (95% куркумин) + черен пипер (5% пиперин)

37,00 лв.

Естествено антиоксидантно действие Помага за прочистването на черния дроб от токсини Има енергизиращ ефект върху цялото тяло Спомага за регулирането на кръвната захар и благоприятства намаляването нивата на лошия холестерол Природен стимулатор през периоди на недостиг на желязо

38,00 лв.

Богата на микроелементи. Супер храна. Мощен имуностимулант Съдържа синьозелени водорасли спирулина за здравословно и питателно храненe Спомага за детоксикирането и прочистването на организма от токсини и тежки метали Действа противовъзпалително срещу инфекции и настинки

46,00 лв.

Био хранителна добавка Съдържа 15 съществени биосъставки, необходими за човешкото тяло Помага за по-бързото възстановяване след болест* Спомага за намаляване на кръвното налягане, нивата на кръвната захар и холестерола* Жизненоважни витамини, минерали и микрохранителни вещества

34,00 лв.

Подпомага правилното функциониране на уринарния тракт Формула за поддържане на киселинно-алкалното равновесие на организма Диуретичен, противовъзпалителен и антибактериален ефект Влияе положително при хронични инфекции на пикочните пътища Ефикасно средство за алкализиране на урината до физиологичните стойности Безвредно за диабетици